Goede ervaring en prima aan te beleven.
Reparatie goed uitgevoerd m
duidelijke afspraken, goede uitleg en geweldige service met verrassend lage prijzen.
Ik beveel iedereen deze garage van harte aan. Betrouwbaar, eerlijk, servicebewust
Als kind ben ik ooit in een Citroën snoek cabrio - crème wit met bruin leren bekleding- naar de basisschool gebracht. Dat heeft een onuitwisbare indruk op mij (en mijn klasgenootjes) achter gelaten. Ooit wilde ik een Cabrio. Een jaar geleden nam ik me voor om er daadwerkelijk één te kopen. Verstand van auto’s anders dan van A naar B heb ik echter niet. Ik ben vooral op zoek naar comfort en gemak. Voor mij is dat een. In november 2020 vond ik mijn droomauto al maar bleef twijfelen. Een stijlvolle zwarte Mercedes E-klasse Cabrio met alles erop en eraan. Martijn Dings heeft samen met mij een aantal alternatieve opties bekeken maar bleef bij mijn keuze. Uiteindelijk bracht hij me in contact met Marc die me letterlijk van A (bekijken auto bij verkoper) tot en met Z (op en top afleveren) heeft ontzorgd. Precies wat ik zocht. Ook de service achteraf door contact onderhouden en nog wat extra’s inbouwen en toekomstig onderhoud wordt top verzorgd. Petje - Cabrio - af ;-). Als eerste reed ik door mijn oude buurt en bij mijn klasgenoot van toen en nog steeds één van mijn beste maten langs! De cirkel is rond! Puur genieten.
Hele fijne en klantvriendelijke garage
Eerste bezoek en ervaring aan Carprof Roto, perfect geholpen niets op aan te merken
Samen met de garage begonnen aan een opknappen van de motor van mijn camper. De communicatie en openheid over oa de verwachtingen, prijzen etc zijn erg prettig. Je weet waar je aan toe bent, ze geven goede adviezen. Kom graag bij deze garage.
Wagen onderhoud top gedaan volgens afspraak.
Prettig geholpen, eerlijk verhaal bij de aankoop van voor ons een nieuwe auto en de inruil van onze huidige auto. Geen verkoopspelletjes of iets dergelijks. Eerlijke onderhandeling. We kregen zelfs een mooie bos bloemen bij het ophalen van onze nieuwe auto!
Had een afneembare trekhaak er onder laten zetten. Sochtends auto gebracht en smiddags belde ze dat die klaar was. Bij ophalen netjes instructies gekregen en het was een keer voor gedaan. Kortom super ervaring.
Altijd vlot geholpen! Hulpvaardig bij regelen vervoer. Denken mee in oplossingen. Superfijn!
Ze doen wat ze beloven, vriendelijk , denken mee, zijn duidelijk en kundig.
Steeds goed overleg, aardige mensen, denken met je mee.
goed geholpen
Snel en top geregeld
Met name de persoonlijke benadering en flexibiliteit heb ik als zeer positief ervaren. Alle afspraken zijn nagekomen en er werd moeite gedaan om alle vragen die ik had te beantwoorden.
heel goed zeer deskundig advies klantvriendelijk geholpen
Mooie auto geleverd
De enthousiaste en professionele wijze waarop deze beide ondernemers hun bedrijf leiden verdient veel waardering!
9 jaar geleden hebben we er onze auto gekocht, hij is er in onderhoud en elke keer gebeurt dat uitstekend en worden we er warm verwelkomd. Kan niet beter!
Vaak moet je een ervaring schrijven omdat een bedrijf binnen 24 uur iets heeft opgestuurd en dat vind ik zinloos. In dit geval is het wel zinvol, waarom? Nadat onder mijn auto volgens afspraak een trekhaak was geplaatst, bleek er schade op de voorportier van de auto te zijn. Het is onduidelijk hoe deze is ontstaan maar zonder enige discussie werd er een nieuwe afspraak gemaakt. De auto ging naar de spuiter en de schade werd hersteld. Daarom vind ik deze review zinvol, dit autobedrijf staat voor service, vakmanschap en klantgericht denken. Ook als het anders gaat dan ze verwachten. Dank je wel voor de service.
goede en vlotte service
Plezierig, fijn in de buurt een klantvriendelijke garage te weten
Goede service vriendelijke mensen.