Oude auto voor de APK. En geregeld en zelfs wat kleine dingetjes gemaakt zonder extra kosten.
Na een schamp ongeluk, hebben ze mij gebeld wat er allemaal aan vervanging toe was. Inclusief het kostenplaatje. Nadat de klus was geklaard, zelfs na een flinke poetsbeurt, stond mijn auto te blinken in de zon. Van de schade was niets meer te zien. Chapeau voor jullie team.
Enige wat jammer was, rdw steekproef. Ik moest wel langer wachten. Dit heeft niks met de garage bedrijf te maken, die hebben hun werk perfect uitgevoerd. Zeer vriendelijke en leuke mensen. Volgend jaar weer terug voor mijn apk.
Direct contact, kundig en klantvriendelijk personeel !
Prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook over onverwachte reparaties wordt overleg gepleegd met een kostenbegroting.
Super service as always!
zie boven
Inspectie uitgevoerd door ervaren en deskundig personeel, het rapport uitvoerig en eerlijk uitgelegd en besproken. Tevens advies ontvangen om een en ander eenvoudig op te lossen. Kon snel op de afgesproken tijd terecht.Top bedrijf.
Deskundige personeel en erg mee denkend en super klantvriendelijk en ik ben super blij met jullie help dank u wel en o ja heb beste Garage wel gevonden .
Goed advies over type trekhaak dat gemonteerd moest worden. en later nog hulp bij het monteren van een fietsendrager.
Via Roto een nieuwe (gebruikte) auto gekocht. Marc heeft (in België) precies gevonden wat we zochten voor een prima prijs. Heel vriendelijk en perfecte service. Absoluut een aanrader
Ik ben geweest voor airco service en onderhoud. Ik kreeg uitleg van te voren voordat ze aan de auto gingen werken en ook achteraf. Personeel was ook vriendelijk. Ik ben een heel tevreden klant.
Snelle afwikkeling. Vriendelijk personeel
Ontzettend klantvriendelijk en goede service.
Vriendelijk ontvangen en goed werk geleverd. Bedankt.
Ik kreeg goede, professionele hulp. Heel veel dank ervoor!
Prima service.
Op zich tevreden over service, deskundigheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid, maar € 300,= voor een kleine beurt met APK vind ik eigenlijk best wel te duur.
Geachte heer van den Bosch, Wij vinden het jammer dat u het zo ervaren heeft. U bent bij ons al jaren een zeer gewaardeerde klant en wij kunnen uw gedachte op zich volgen. Maar als we het puur over de beurt hebben icm de APK, dan is het bedrag € 222.20. Er zijn nog extra werkzaamheden uitgevoerd zoals bijvoorbeeld het verversen van de remvloeistof. Hiervan bent u vantevoren op de hoogte gesteld. Wij bedanken u voor de terugkoppeling en als u wenst willen wij de rekening graag nog eens met u doornemen. Met vriendelijke groeten, Roto BV, Wim van Rooy
Altijd behulpzaam. Zeer accuraat.
Zeer vriendelijk en vakkundig bedrijf, de APK perfect verzorgd.
Alleen maar goede ervaringen!!
Loslatende sensoren en spatlap blijken uiteindelijk aan een kapot binnenwerk van de bumper te wijten. Dat had bij een eerdere controle/reparatie dus al aangetoond kunnen zijn. Scheelt al gauw 200 euro...
Tijdens de zomercheck is gebleken, dat de capaciteit van de accu sterk verminderd is. Tevens zijn de banden scheurtjes aan het vertonen. Ik heb een helder en duidelijk advies gekregen over het wel of niet vervangen van de accu, maar ook over de keuze van het merk banden. Op basis hiervan heb ik de accu laten vervangen en te kiezen voor een set all-season banden.
Zeer vriendelijk en hulpvaardig en kundig. Nooit meer een andere garage.