Kom al jaren vanuit Schiedam bij dit bedrijf tot volle tevredenheid. Ooit de eerste auto daar gekocht, en steeds weer terug gekomen. Intussen 4 auto's daar aangeschaft.
Reparatie noodzakelijk aan trekhaak en bedrading Goed en flexibel probleem opgelost. Met ophaal en thuisbreng service., top.
Al jaren klant bij Roto Eindhoven en zeer tevreden.
Ze maken altijd tijd
Word goed en eerlijk geholpen.
Ondanks constructieve problemen goed geholpen met trekhaak op de Nissan Leaf. Nog wel even uitzoeken hoe de achterparkeersensoren automatisch uitgeschakeld worden als de fietsendrager erop zit.
Roto communiceert altijd helder. Dat is erg prettig. Vooral wanneer het om een complexe reparatie gaat. Zoals nu bij mij het geval was.
Zeer snelle oplossing van het probleem met mijn auto!
Tijdens het uitzoeken van een gebruikte auto ben ik goed, vriendelijk en deskundig geholpen. De vragen die ik had werden naar mijn mening eerlijk beantwoordt. Uiteraard kan ik alleen over deze ervaring praten en niet hoe het in de toekomst gaat. Maar de recente ervaring met dit bedrijf is positief.
Eerlijk ,duidelijk en geen gedram. en boven al goede koffie ,ha,ha. Voor dit adres rijden wij graag 30 km om voor een service beurt of probleem.
Fijne service
er wordt goed werk verricht met kennis van zaken
Personeel is accuraat en behulpzaam. Reparatie is deskundig uitgevoerd.
Fijne communicatie met verkoper
Goed en snel en vriendelijk!! ga zo door!!
Everything did very professionally. Highly recommended
blabla
Zie one-liner. En nog een leenfiets ook. (Wat moet je toch met een auto ;-) )
Er is niets aan toe te voegen, duidelijk en betrouwbaar.
Snel en heel netjes. Telefoontje vooraf omdat duurdere olie gebruikt werd. 30 euro meer. Keurig!
garage staat altijd klaar voor mij bij problemen met de auto.topservice!!!!!!!!
Ik ben erg goed geholpen bij carprof roto eindhoven. ze zijn erg klantvriendelijk en hebben mij goed geadviseerd. Zeker een aanrader.
Snelle en nette service. Ze denken mee met welke werkzaamheden er nodig zijn voor de auto. Ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk.
Zeer klantvriendelijk
Zie boven.