Ik heb CarProf Roto ervaren als een super fijn bedrijf. Aardige mensen, altijd bereikbaar en denken mee in oplossingen. Ik kon de auto niet ophalen wegens COVID en de auto werd netjes voor de deur bezorgd. Een zeer tevreden klant die terug komt!
Goede service en advies
Ik kon makkelijk een afspraak maken via email voor de jaarlijkse beurt van mijn Jaguar. Het is handig dat de factuur, voor het ophalen van de auto, via email wordt opgestuurd ter inzage. De prijs voor het onderhoud vind ik alleszins redelijk.
Goede en snelle service
Heel snel en deskundig geholpen
Hier is de klant echt nog "koning". Ze denken met je mee en zijn bereidt om je te helpen op de manier die jou past!
vakkundig , en klantvriendelijk
Één belletje en meteen word er meegedacht aan het oplossen van het probleem! Keurig op de hoogte gehouden van wat er gerepareerd is ! En dit voor een uitstekende prijs .
Bekend
Erg prettige service. Wat mooi is aan deze garage is dat ze volledig open zijn over de herkomst van de auto en de winstmarge die ze pakken. Prijs was conform ANWB koerslijst, dus eerlijke prijs.
Bij het vervangen van mijn ruitenwissers veel moeite gedaan om de juiste te vinden en te monteren
Fijn bedrijf, denken mee en goede service.
Word alrijd vriendelijk geholpen en correct. Goede srvice, betrouwbaar bedrijf.
Alle werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.
kundig, aardig en flexibel
Kundige vriendelijke en eerlijke mensen.
Goede en eerlijke garage met zeer goede service Vriendelijk personeel en houd zich aan de afspraken Echt een aanrader dus
Ik ben al meerdere keren geweest bij het bedrijf sinds het nog een Daihatsu dealer was. Ik ben altijd supervriendelijk ontvangen en geholpen. Het is dat ik een vriend heb die een eigen autozaak heeft maar anders is dit meteen het eerste bedrijf waar ik naartoe zou gaan.
Beloofd wat ze beloven, komen z'n afspraken na.
Hier ben je nog echt klant. Je wordt gezien en gehoord
Zeer behulpzaam, duidelijk en eerlijk
Zo als ik gewent ben.
Goed geholpen. Auto keurig geleverd met uitgebreide uitleg. Wacht nog op uitslag van de winterbanden en en winterbanden voor de nieuwe auto.
Ik werd weer als een koning behandeld. Topservice .
Zoals gewoonlijk weer uitstekend geholpen. Je weet van te voren waar je aan toe bent en denken actief met je mee naar eventuele kostenbesparende alternatiefen.