Klantvriendelijk, makkelijk inplannen van een afspraak in de garage. Leenauto geen probleem. Probleem keurig opgelost. Een tevreden klant.
Werkzaamheden zijn netjes gedaan, was kleinigheidje mis en dat is dezelfde dag hersteld. Prima.
Good and reliable service
direct resultaat, de rest is nog afwachten
# auto op mandag om te reparrieren, voor een week niet klaar, verwangen auto op vrijdag # ik was grote beuert 1 mand eerder, 70EUR betald voor olie, een en mand later nog 70EUR betald voor olie. allebij waren heel duur (600 EUR een bijna 900EUR), het zoud netjes zijn een kleine attentie voor die olie
Geachte heer Lamela, Dankuwel voor uw bericht. U heeft uw auto binnen gebracht met een probleem door een opgerekte distributieketting. Dit probleem hebben wij al meerdere keren bij u aangegeven, maar u heeft de reparatie niet eerder willen uitvoeren. Bij binnenkomst hebben wij u direct aangegeven die week niets te kunnen betekenen. Dat is spijtig, maar de planning liet dat helaas niet toe. Wij hebben u over de totale reparatie een korting gekregen van 15% en de vervangende auto die u een paar dagen heeft kunnen gebruiken hebben wij u niet in rekening gebracht. Wij zijn blij met uw klandizie en willen graag dat u tevreden bent. Wanneer er nog iets is dat u graag wilt bespreken, kunt u altijd met ons contact opnemen of even langskomen. De koffie staat dan klaar. Met vriendelijke groeten, Roto, Wim
Een zeer prettig, betrouwbaar en betrokken bedrijf. Absoluut een aanrader, eerlijke nette mensen, denken met je mee een aanrader om zaken mee te doen.
Auto is 's nachts door CarProf Pechhulp op het terrein van ROTO geparkeerd. Na onze e-mail, op zondag, met verzoek om reparatie was de auto op maandagochtend al klaar. Nieuwe band erop.
Erg vriendelijk personeel en de auto was weer snel klaar.
Wij worden altijd prima geholpen
Een wat vage storingsmelding werd scherp geanalyseerd en getest. Binnen een paar uur was het te vervangen onderdeel binnen en gemonteerd. De rekening was transparant en redelijk.
Er wordt door Roto altijd gezocht naar een oplossing die tot mijn volle tevredenheid is. Het is gewoon een topgarage met vriendelijk , meedenkend personeel.
Weer snel geholpen!
Probleemloos en goede koffie
Goede, klantvriendelijke behandeling tegen een redelijk tarief.
Aan de telefoon word ik goed en vriendelijk geholpen evenals bij bezoek aan de garage. Duidelijk in wat mogelijk is, wat de kosten zullen zijn en wat gedaan is. Denken mee in welke opties er zijn en helpen om een goede betaalbare keuze te maken. Voor kleine zaken zoals een lampje vervangen kun je gewoon komen en dan word je meteen geholpen, desnoods door de deskundige baliemedewerker zelf.
Nette garage, vriendelijk en goede service
Als er bij een onderhoudsbeurt onverwachte kosten komen, word je van tevoren hierover gebeld.
Vriendelijk personeel en prima service !
Kwam al vaker bij het bedrijf en altijd heel vriendelijk geholpen met goede service. Nu een beurt en APK laten doen en alles van tevoren goed doorgenomen. Ik had de auto al 2 jaar in bezit maar hij reed nog nooit zo fijn als nu toen ik bij hen wegreed. Dan denk ik dat je toch iets goed doet. Echt top!
Onmiddellijk actie ondernomen , zelfde dag alles geregeld. Top.
Zeer nette vriendelijke mensen, uitgebreid de aandacht en meedenken
Ga hier met een goed gevoel naartoe zonder de ervaring van onnodige reparatie
Kwaliteit voor een eerlijke prijs.