Alles, van afspraak tot auto gereed verliep soepel.
Przyjechałem pierwszy raz do serwisu z problemem auta , zostałem profesjonalnie obsłuzony i umowiony na diagnoze auta po czym usterki zostały zdiagnozowane i zostałem poinformowany o kosztach . Auto zostało profesjonalnie naprawione ,jestem bardzo zadowolony i polecam
Al jaren klant naar volle tevredenheid. Niets aan veranderen dus.
It was a simple APK inspection, but very easy to book, super fast service, friendly staff.
Er staat altijd een goede fiets voor me klaar. Ze zijn eerlijk, niet opdringerig en een goed prijs.
Goed en correcte afhandeling. Aardige en vriendelijk personeel.
Goede service en netjes afgehandeld voor het plaatsen van mij trekhaak
In alle opzichten altijd een goede service!
Mijn diesel auto loopt habberrig. Ik denk problemen ligt aan de glooiebougies of roetfilter verstoppen. Maar Carprof ROTO heeft andere oorzaak gevonden dat is door de verstuivers functioneerd niet goed. ROTO heeft goed gerepareerd en de motor stoterend niet meer......
Very good
altijd bereid om je te woord te staan en kleine dingetjes gelijk op te pakken.
Je wordt snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Een zeer goede service, goede raad , TOP
Goede communcatie en prettig gevoel na het bezoek.
Begrip voor de problemen bij het overboeken van het koopgedrag en later bij het binnenhalen van het overschrijvingsnummer. Zouden steeds klaar staan bij vragen over de auto.
zelf heb ik alleen maar goeie ervaring met roto ,behulpzaam ,en vriendelijk ,een ding wat wel tegenzit is dat ik t best wel prijzig vindt
Fijne mensen, goede service!
Alles wordt perfect geregeld en afspraken nagekomen
Goede service. Vriendelijk behandeld
Een warme begripvolle telefonische ontvangst. Direct oplossing gezind.
...
Ik ga voor mijn APK, beurten en reparaties aan mijn Ford Escort al meer dan 10 jaar naar de Roto CarProf in Eindhoven. Deze garage is deskundig, zeer klantvriendelijk en betrouwbaar. Deze criteria is voor mij belangrijk. Vandaar deze maximale score Jeffrey Calmer
Goede ervaring met Roto. Correct, vriendelijk en alert!
Vriendelijke mensen die meedenken met de klant en vervolgens met pasklare oplossingen komen.
Goede garage, goede service en prettige mensen. Absoluut aan te raden