Ze kennen je als klant, zijn eerlijk en denken goed mee.
Helpen goed, zijn eerlijk, leggen alles netjes uit als je vragen hebt, vriendelijk
Vriendelijk, volgens afspraak, en fijn kunnen werken met lekkere koffie tijdens onderhoudsbeurt
Word altijd goed geholpen. En je krijgt altijd op tijd een mail wanneer je weer een apk en onderhoud moet voor je auto.
Conform afspraak. Servicegericht. Klantvriendelijk
Via trekhaken.nu een trekhaak besteld en via hen deze laten monteren bij ROTO BV in Eindhoven. Ik werd vriendelijk ontvangen door de baliemedewerker, die duidelijk uitlegde wat er ging gebeuren. Na een paar uur kon ik mijn auto weer ophalen. Samen met de medewerker heb ik een controlecheck gedaan en kreeg ik uitleg over het monteren en demonteren van de afneembare trekhaak. Alles was pico bello in orde. Mocht ik nog vragen hebben, dan kan ik altijd bij hen terecht. Ik kende het bedrijf al van naam, maar was er nog niet eerder geweest. Deze eerste ervaring heeft bij mij een goede indruk achtergelaten.
Altijd eerlijk advies en nooit verrassingen op de factuur. We komen hier al sinds 2001!
Super snelle service! heel klantvriendelijk. TOP
Voel me als klant gewaardeerd ieder keer weer. Ben al jaren vaste klant bij Roto woonde eerst in de buurt nu in Heeze. Voor service blijf ik mijn auto daar brengen. Wat ik als klant waardeer is de input van Roto. Service die moet gebeuren doen ze meteen wat nog kan wachten geven ze dit ook aan. Ze doen dit in overleg met jou als klant. Je bent altijd op de hoogte. Wanneer ik van hun terrein afrij in mijn oude auto voelt dit aan of het een nieuwe auto is maar dan zonder die nieuwigheids geur. Prima bedrijf Roto een aanrader.9
Goede service en heldere communicatie vooraf en achteraf
Altijd goed en correct behandeld. Afspraken worden nagekomen
They are professional and trustful
Alles precies zoals afgesproken geregeld.
Bij een probleem met de auto wordt er vrijwel meteen gekeken naar het probleem. Waarnaar de afspraak volgt voor het maken eventueel.
Ben nu een paar jaar bij deze garage, en het bevalt me hier prima.
Goed geholpen, duidelijke uitleg
Fantastic
Perfecte service
Altijd prettig geholpen
ik zeg altijd ,als je iets tegenkomt waarvan jullie denken dat nodig is dan doe het maar. En ik ben nu bijna 20 jaar klant ,en het is nog steeds klasse zoals het nu gaat.
Dit was de eerste keer dat ik bij deze garage kwam de eerste indruk was goed
Lekker ouderwets goed !
Ondanks de drukte wordt er altijd meegedacht en indien mogelijk snel gehandeld. Service en klantvriendelijkheid staan hier voorop! Een top garage!
Snelle service Altijd n oplossing Vriendelijk geholpen
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen