Het is een garage met goede service en vriendelijke mensen
uitstekend
Prima garage, alleen maar positieve ervaringen.
Goede service en denken altijd mee
Vriendelijke houding en deskundigheid maakt mijn vertrouwen hoog op carprof.
Fijne garage die met je 'meedenkt'.
Vriendelijk, duidelijk, en schoon.
Constructief meedenkend om mijn oude " dametje" veilig op de weg te houden.
Zelfs zonder afspraak heel snel en goed geholpen.
Kom hier al een aantal jaar. Altijd goede service , eerlijk advies en prima afspraken. Wim en zijn team maken waar wat ze beloven.
Al jaren maak ik gebruik van de diensten van dit bedrijf. Goede kwaliteit van het geleverde werk, goede kwaliteit in maken van afspraken en voorlichting over de staat van de auto. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Betrouwbaar
Prettige afhandeling van de afspraak.
Aardige man Wim, neemt altijd de tijd en denkt altijd mee voor een goede oplossing.
Bij Marc een auto gekocht, goed geholpen en informatie gekregen waar ik ook iets aan heb gehad. Wilde een benzine auto maar ben gezien de kilometers die ik rijd toch voor een hybride gegaan. Super mooie Toyota Yaris Hybrid is het geworden. Alsnog bedankt Marc en wellicht tot ziens met een lekker bakje koffie want dat hebben jullie ook.
Vakmensen die met aandacht je auto onderhouden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd een prettige ervaring en eerlijk advies.
Een garage die altijd voor mij klaar staat en heel kleine klusjes probleemloos tussendoor voor je doet.
Een prettig bedrijf waar oor en oog is voor de klant. Daarnaast een vakkundig team dat betrouwbaar erk aflevert. Kortom een voorbeeld voor menig garagebedrijf!
Gewoon goed uitgezocht en zonder poespas.
Kom er al jaren, altijd alles Okay
De garage communiceert goed met de klanten welke oplossingen er zijn en wat de voorgestelde oplossing is. De klant staat centraal.
Betrouwbaar geen poespas