Al jaren standaard goed!

Al jaren standaard goed.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd correct en goed geregeld.

Vanaf diagnose tot agwikkeling van de reparatie is alles correct en vakkundig afgehandeld.

TOP

Vriendelijk, meedenken, snel. Echt heel blij mee.

Prima.

Goed behandeld en netjes afgeleverd. Auto remt nu weer zoals het dient te zijn.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gewoon super garage en super service

Alles is gewoon goed geregeld zijn vriendelijk en kundig en ze denken met de klanten mee ik heb vaak problemen gehad bij verschillende garage s maar heb nu een goeie gevonden en alle 2 de auto’s zijn nu in onderhoud bij hun gewoon super bedrijf kan niet anders zeggen

Grandioos

Bij het brengen van de auto word ik altijd prima welkom geheten. De auto is echt in vertrouwde handen. Nadat er dit keer APK en banden wissel was gepland kwam ook een kleine beurt, voordat de reparaties werden uitgevoerd, werd ik even gebeld voor overleg. Erg fijn!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service voor een goede prijs

Zie hierboven

• Reden bezoek Andere reden

Top service

Kwam voor mijn remmen en servicebeurt, maar de deze vak mensen hadden ook andere dingen die voor reparatie in aanmerking komen ontdekt. Zelf zou ik dat niet gezien hebben. Echt top dat ze eigenlijk meer doen dan dat je vraagt. Deze mensen gaan echt voor veiligheid.

Super service

Ik ben super geholpen en ze denken echt mee en ze hebben de reparatie van mijn bus ondanks drukte het er toch tussen door gedaan echt super tevreden

Wederom perfect!

Gewoon altijd goed en betrouwbaar!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service, zoals altijd.

Vakkundig onderhoud tegen een acceptabele prijs en prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak

In tegenstelling tot de merkdealer kon ik hier erg snel langskomen voor onderhoud. Zeer helder in het maken van afspraken en die zijn meer dan keurig nagekomen. Precies zoals het hoort, volgende keer weer hier!

Goede service, prima werk

Goede service, prima werk

Voortreffelijk.

Auto doet het uitstekend en de mensen zijn voortreffelijk. Dat is dus wat ik te melden heb. Verder prettige feestdagen en een goede jaarwisseling. Rob Jekel.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Welkom en goede service

Voor een banden wissel en een kleine beurt. Nu bleek dat het handiger was een grote beurt te doen. Dit is zeer duidelijk uitgelegd wat de reden daarvoor was. Hier ook akkoord voor gegeven. De auto mocht een week later terug om de bestelde onderdelen te plaatsen. Volgens afspraak was de auto klaar. Een zeer tevreden klant, die ook weet wat er volgend jaar aan onderhoud moet plaatsvinden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service, vriendelijke mensen en transparantie.

Een goed gevoel hebben bij een garage is voor mij essentieel. Dagelijks moet ik kunnen vertrouwen dat mijn (onze auto's) auto technisch betrouwbaar en in orde is/zijn. Ook is het prettig dat je vooraf een duidelijke prijsopgave krijgt en in overleg zaken kan prioriseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, betrouwbare garage

4 sterren: goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne deskundige garage, waar ze alle merken onderhoud kunnen doen. De mobiliteit service voor nog geen 30 euro is top en veel goedkoper dan mijn oude ANWB wegenwacht. CarProf houten ga zo door.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf in Houten, waar ik voor het eerst met mijn Peugeot 208 ben geweest, nu er geen Peugeot dealer meer zit in Houten. Super geholpen door de heren aan de balie en vooraf een prijsopgave gehad en een prettig en eerlijk advies, zonder druk uit te oefenen. Vanaf nu ga ik met mijn auto naar de carprof in Houten.

Waterveste 12

3992DB Houten