Altijd deskundig advies voor een goede prijs
Prima geregeld weer
I am super happy with the car service. Very friendly staff and great customer care. Thank you
Goed.
Service is uitstekend. Er wordt ruim de tijd voor de klant genomen en ik heb er met vertrouwen een auto gekocht. 5 sterren op alle vlakken.
Goede communicatie
Fijne verkoper.
Positieve ervaring met het bedrijf en de werkplaats!
Deskundige monteurs. Doen niet alles voor het geld, geven eerlijk advies.
Keurig geholpen door de verkoper later in de middag stond de auto klaar voor een proefrit.
Na een foute inschatting van mijn kant duidelijke uitleg gekregen hoe het wel zat . De volgende keer gewoon weer terug ze werken netjes en eerlijk.
Goede garage die op de kleintjes let. Ik heb wel een klacht ingediend met de krakkemikkige, te kleine, zonder versnelling leenfiets. Voor mij een reden om naar een andere garage te gaan. Ben benieuwd of de klacht bij de directie bekend is. Hoor ik nog iets van deze beoordeling of is dit alleen maar omdat het moet? O ja. Ik moet nog een keer terug omdat display niet bijgewerkt is. Was wel beloofd.
Doen net altijd iets meer dan je verwacht.
Normaal onderhoud is prima. Maar een kapot stekkertje bij mijn dimlicht werd niet vervangen, ondanks mijn verzoek, waardoor de twee plugjes nu gewoon los, met een stukje tape, in het lampje zitten. De motivatie van de monteur "het werkt weer" is zeker aan de orde, maar ik vind het niet heel professioneel. Mijn klacht over het zware schakelen kreeg geen mogelijke oorzaken of andere overwegingen, ik kreeg alleen te horen "wij hebben de klacht niet kunnen constateren". Daarmee lijkt het toch niet heel serieus genomen te zijn. Ik zou graag iets horen over hoe zo'n mechanisme zich ontwikkelt bij een wat oudere auto, waar je op moet letten en wanneer vervangen eventueel.
zeer goed al jaren
Geen bijzonderheden
x
Word altijd vriendelijk en service gericht geholpen en denken ook met je mee naar goede en goedkope oplossingen en reparaties
Top ervaring.
Snel, vriendelijk, flexibel en servicegericht.
Altijd snel en goed geholpen.
Een banden wissel gepland van zomer naar Winter banden. Keurig gedaan wat moest en overleg of de banden "afgekeurd" werden of nog stuk door konden. De winter banden zitten er weer onder en we kunnen weer doorrijden!
Ik ben uitstekend geholpen
Al jaren klant en al jaren uitstekende service voor een betaalbare prijs
Bellen netjes op als er dingen aan het licht komen die verholpen moeten worden, niet het gevoel dat ik oneerlijk behandel wordt.