Super service!

Omdat ik niet mocht rijden door operatie hebben ze mijn auto opgehaald en na de beurt keurig gewassen weer terug gebracht! Carprof hartelijk bedankt daarvoor!

heldere en prettige communicatie

heldere en prettige communicatie

• Kwaliteit N.v.t.

Goede en vriendelijke service

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

geweldig

vriendelijk, professioneel, deskundig, hulpvaardig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het voelt als thuiskomen!

Zeer vriendelijke mensen, die je op je gemak stellen. Altijd in voor een praatje. Monteurs zijn goed en open benaderbaar (in deze Corona periode natuurlijk met wat voorbehoud). Er wordt duidelijk gemaakt WAT ze hebben gedaan EN waarom. Denken ook al naar de volgende onderhoudsbeurt door advies en hints te geven. Kortom: ik heb mijn garage wel gevonden! Blijf zo doorgaan!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima garage, straalt vertrouwen uit. Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn er altijd zeer goed en klantvriendelijk behandeld, een fijn team dat je kent. Afspraak maken gaat soepel, ze weten direct wie je bent en waar het over gaat. Zij houden zich volledig aan de Corona voorschriften, auto wordt gedesinfecteerd en gewassen weer afgeleverd. Ik kan deze garage en dit hele team zeker aan iedereen aanbevelen.

• Reden bezoek Andere reden

Kan niet beter

Ik belde om een probleem aan te geven. De garage heeft na mijn uitleg, als leek, op de gok onderdelen besteld zodat ik mijn auto zo kort mogelijk kwijt zou zijn. Op de afgesproken vrijdagmiddag is naar het probleem gekeken en bleek er iets anders aan de hand te zijn dan ik dacht. Ze hebben me hierover gebeld en kans gezien om hiervoor nog onderdelen te laten leveren zodat ik nog steeds mijn auto maar kort kwijt was. Hoewel de garantie was verstreken kreeg ik ongevraagd een leuke korting op de factuur. Uitstekende service met een glimlach en lekkere koffie, prima!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Met een vertrouwd gevoel op naar de volgende beurt.

Gastvrij gewoon warm en met kennis van zaken en zeker niet onbelangrijk de beste koffie in de regio.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super service en altijd even vriendelijk

prima service

prettige en goede samenwerking

Super service

Menno en zijn team staan altijd voor je klaar. Ze denken ook mee over toekomstige of aankomende reparaties. Ze bellen altijd mochten ze onverwachts iets vinden tijdens een beurt/keuring. Al met al een Top garage!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een bedrijf met een zeer positieve klantvriendelijke uitstraling

Sedert vele jaren goede, deskundige en prettige ervaringen met het bedrijf zowel in de aanschaf alsmede het onderhoud van de auto.

Zeer goede service

De service is goed. Vriendelijke, beleefde mensen en het komt allemaal betrouwbaar over.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede communicatie, service en garantie!

Vriendelijke medewerkers, goede afstemming over de reparatie en onderhoud. De afgesproken garantie staat! Goed bedrijf.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekend geholpen en bijgestaan na flinke autopech.

Een paar dagen na de grote servicebeurt, stonden we stil op een gevaarlijk punt. De garage heeft ons prima bijgestaan en contact blijven houden met ons tijdens de autopech. De auto is weggesleept naar de garage alwaar de reparatie volledig is uitgevoerd en vergoedt. We kregen een prima leenauto gedurende de reparatie. De garage belde regelmatig om ons op de hoogte te houden van de reparatie.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top auto's, top prijs en top service.

Onlangs een Opel Astra Station gekocht. Na de eerste proefrit enkele opmerkingen die netjes opgelost werden voor de aflevering. De zaak straalt betrouwbaarheid uit en gaat goed om met haar klanten. Aanrader! Kom in de toekomst graag terug.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mooi dichtbij en alles naar wens

• Reden bezoek Andere reden

Prima Autobedrijf.

Prima service. Netjes te woord gestaan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top bedrijf, top service, echte aanrader!

Ik heb onlangs een Ford Fiesta gekocht bij Autocentrum Gennep. Hier kreeg ik een nette prijs terug voor de auto die ik inruilde. Ik werd geholpen door Menno een hele vriendelijke man. Met een hele goede service, klantvriendelijk en met persoonlijke aandacht werd ik ontvangen. Ondanks de drukte werd er alle tijd genomen om uitleg te geven over de auto. Ook wanneer de deal rond was bleef dit uitstekend. Al met al. Super goede service en een dikke aanrader!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijke service en alles netjes conform afspraak

Snelle prijsopgave vooraf, snel afspraak kunnen maken en reparatie keurig uitgevoerd, geheel volgens prijsopgave en vooraf aangegeven tijdsduur.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Gewoon weer tevreden, zoals altijd

Ik rijd graag wat extra km's om naar deze fijne garage te gaan.

Prima.

Onderhoud is uitgevoerd door mijnheer Tim. De auto is ook nog gedesinfecteerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Prima toch!

uitstekend

snel, vriendelijk, professioneel.

klantvriendelijk

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goede service en fijn persooneel!

Heijenseweg 55

6591 HB Gennep