Bij een onverwachte storing in de auto van mijn dochter snel de diagnose gesteld en voor een lager dan verwacht bedrag gerepareerd, mét garantie
Prima ontvangst goede planning en prima service
Via carprof is mijn auto opgehaald en bij mijn garage in Gennep gerepareerd. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de reparatie en van het feit dat mijn auto weer klaarstond.
Goede service, vriendelijke mensen. Krijgen de auto gewassen terug.
Hele fijne auto garage, super service, denken met je mee en je auto wordt altijd netjes gewassen en schoon gemaakt bij grote en kleine beurt!
In de ochtend startte de auto niet, wegenwacht erbij, rijden naar de garage en onderweg gebeld of de accu vervangen kon worden, uiteraard geen probleem.
Altijd netjes behandeld
Voelt zeer vertrouwd
afspraken worden goed nagekomen. Als iets nog langer meegaat zeggen ze dat gewoon. kom na zoveel kilometer of na zoveel maanden maar terug. al 12 jaar goed ervaringen.
Plezierig en vakkundig.
Fijn bedrijf, leuke kundige mensen welke waar maken wat ze beloven. Belangrijkste bij een garage is vertrouwen en dit verdienen ze zeker.
Nette bediening en probleem weer goed opgelost.
Klantvriendelijk, uitstekende service, kundig, behulpzaam en betrouwbaar personeel. Topbedrijf!
alles zo als verwacht
Goede duidelijke communicatie over wat ze tijdens de werkzaamheden aantreffen. Denken fijn mee in oplossingen.
Ik kom daar al jaren. Wordt prima geholpen, medewerkers en eigenaar bedrijf in een woord TOPPERS!!!
Voor de tweede keer hier een auto gekocht. Prettige garage met prettig personeel. Voor onze wensen een perfecte voorraad met auto's. Als ik één minuscuul puntje van aandacht mag noemen dan is dit het feit dat de onderhoudsbeurt van de auto niet in de digitale historie is verschenen. Zoekt u een auto, hier zeker langsgaan!
Als vanouds
Bij ACG staat service, klantgerichtheid en- vriendelijkheid hoog in het vaandel. Meer dan wat moet of kan, maar zoals het hoort.
Als vaste klant bij autocentrum Gennep ervaren we al jaren de goede, deskundige, professionele en vriendelijke dienstverlening van en door de medewerkers en eigenaar van de garage.
Nogmaals een topgarage waar je altijd netjes en eerlijk geholpen word en geen nummer bent en altijd tijd voor een praatje en deskundig advies en waar een kop koffie altijd klaar staat.
Inmiddels wetende dat wanneer je jouw auto daar achterlaat voor onderhoud er zeer vakkundig mee omgegaan wordt. Er is oog voor zelfs de kleinste details en als je jouw auto weer ophaalt, is het altijd een positieve ervaring. Prima communicatie en overleg zorgen voor geen verrassingen.
Mijn auto lekte diesel. Bij mijn eigen Ford garage in Boxmeer is geen Fors monteur meer werkzaam. Bij het filiaal in Venray zounik pas de 3e week van augustus aan de beurt zijn. Toen autocentrum Gennep gebeld. Ik kon hem gisteren gelijk brengen. Gistermiddag wisten al wat er aan de hand was. En eind van de dag vandaag kon ik hem weer ophalen. Betere service kun je niet wensen.