Mijn ervaring is goed en betrouwbaar.
Auto na grote beurt weer in top conditie. Afspraak maken ging makkelijk. Factuur duidelijk en kloppend. Mijn auto is er in vertrouwde handen.
Ik kom al jaren bij Verlinde vriendelijke mensen en wordt altijd goed geholpen.
Heel goede garage mensen vriendelijke ales is goed daar
Fijn geholpen! Bekwame monteurs!
Afgesproken tijd nagekomen en kunnen wachten
Wederom filters e.d. vervangen na een jaar; lijkt me wat overdreven!! Ik overweeg over te stappen naar andere garage
Duidelijke afspraken en goede service
Zomer banden gewisseld door winter banden. Fatastisch geholpen. Ook het nakijken van een vreemd geluid bij het draaien van de auto is goed verholpen in de garage.
Wij zijn al vele jaren klant bij deze garage, dit tot volle tevredenheid. Zoals hierboven aangegeven is hun serviceverlening gewoon heel goed. Mocht er iets bijzonders aan de hand zijn, dan krijg je daar een duidelijke uitleg over.
Geweldig vriendelijke en terzake kundige monteurs die meedenken met hun (vaste)klanten en zelfs zo ver gaan dat kleine zaken niet eens in rekening worden gebracht TOP SERVICE
Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt. Zeer warm welkom bij de garage en vakkundige mensen. Of het nu gaat om kleine vragen over de nieuwe auto, onderhoud of bandenwissels, zowel de service en klantvriendelijkheid zijn top!
Ik had een afspraak om 13.00 uur en werd direct geholpen, ik kon op mijn auto wachten. De koffie staat altijd klaar.
Goede en eerlijke service!
Kopen is zo gebeurd, voor een niet-onderhandelbare prijs. Factuur direct door ons voldaan. Meneer belooft alles in orde te maken, maar belt een week later, de avond van tevoren dat de overschrijving niet kan plaatsvinden. De auto staat immers nog niet op naam van het bedrijf. Monteurs hebben hun best gedaan om de auto op tijd klaar te zetten. Eigenaar/verkoper is gemakzuchtig, hij verkoopt dus dingen die niet van hem zijn en laat vervolgens de nodige acties achterwege.
De auto is keurig gemaakt
Gemakkelijk een afspraak te maken aan de balie, vragen voor vervangend vervoer wat niet nodig was. Bij het binnenbrengen van de auto de beurt uitleggen en een afspraak maken dat er gebeld wordt als de auto klaar is. Bij het afhalen van de auto de uitgevoerde werkzaamheden doorgenomen, en ook de factuur doorgenomen en geen extra werkzaamheden uitgevoerd. Alles prima in orde.
Gewoon uitstekend
Goede en snelle service. Prima klantvriendelijke medewerkers.
Klantvriendelijk en deskundige monteurs
Na reparatie blijft het lampje branden van monter storing Dat mij zorgen baart Ik hoop.hoop dat het goed gaat
Bij de keuring is gebleken dat de koplampen en remschijven achter ,niet goed meer waren. Na bemiddeling van de garage bij Mazda, werden de kosten van de koplampen volledig vergoed door Mazda. Eerste klas service.
Altijd zeer prettig geholpen, voor 3 verschillende auto’s in ons gezin. Snel geholpen, zonder lange wachttijden. Eerlijk advies, geen kletspraatjes. Zoals het hoort te zijn.
Onze gordel was stuk. Netjes gratis repareert terwijl de garantie al om was. Dat niemand ik goede service
Oudelandseweg 31
4536 HK Terneuzen