Super garage!

Altijd eerlijk, transparant en gezellig! Ga zo door!

Absoluut fantastische service

Maakt altijd tussendoor even tijd. Heel erg blij mee. Wasstraat ook erg goed, gelukkig nog warm water.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heldere en eerlijke uitleg voor een uitstekende prijs.

Gewoon een hele fijne garage om te komen. Absolute aanrader! Altijd netjes en vriendelijk geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Erg fijne service en een vertrouwd gevoel

Het is een garage waar je vertrouwen in kan hebben. Communicatie verloopt fijn en ze maken tijd voor je wanneer nodig. Menig dealer kan hier iets leren.

Geweldige service

Eerlijke en goede garage waar je altijd terecht kunt en waar je een eerlijk verhaal krijgt over wat nodig is en wat niet. Super!!!

Fantastisch

Altijd mijn auto bij van Willigen in onderhoud gehad en altijd voor een goede prijs. Twee jaar geleden helaas afstand moeten doen want volgens mijn mijn man konden we makkelijk met één auto doen. Gelukkig sinds kort toch weer een eigen auto, een Mazda MX5! Zelfs van Willigen werd hier blij van Fijn dat ik zo'n goede garage in het dorp heb!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super afspraken worden altijd goed nagekomen

Nooit achteraf onverwachte kosten.

Netjes

Je wordt er netjes geholpen en ze zijn altijd in voor un geintje

Goed en duidelijk geholpen

Wordt altijd goed geholpen. Wordt ook uitleg gegeven wat er precies aan de hand is. Bij APK netjes gebeld als er wat anders aan de hand is en hoe het verholpen kan worden en ook om goedkeuring.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geen moeite is hen teveel...

Een fijne garage met heel vriendelijke vakmensen. Ik houd van de informele sfeer die daar heerst. Nog nooit hebben ze mij (ons) in de steek gelaten. Een typische dorpsgarage? Ja, misschien wel. Maar voor mij persoonlijk 100x liever een dorpsgarage dan een veel minder persoonlijke ontvangst in een schitterend, modern en glimmend gebouw met schrikbarend hoge tarieven!

Topbedrijf!

Altijd fantastische service en super klantvriendelijk! Zeer kundige medewerkers.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig! Eerlijk, betrouwbaar en kwaliteit!

Met al onze auto's komen wij al jaren bij Carprof van Willegen Andel. Je wordt altijd uitstekend geholpen en ze zijn uitermate professioneel en vriendelijk!

Top service

Altijd tijd voor je en snelle service

Top service!

Langsgegaan voor een paar kleine puntjes. Hebben de auto vrijblijvend gecontroleerd en een passend aanbod gedaan om hem op te lappen. Binnen 2 dagen was ik weer onderweg zonder gedoe. Top service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerlijk en uitstekende service en vakmanschap

Ben al jaren klant bij hun. Altijd goede service, doen alleen wat nodig is ,staan altijd voor je klaar. Top bedrijf

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Enige garage waar je met je ogen dicht een auto kan kopen of laten repareren

Ben al meer dan 20 jaar een trouwe klant van deze geweldige garage, auto’s gekocht , laten onderhouden en repareren , deze mensen staan altijd voor je klaar , betrouwbaar en deskundig en eerlijk , alleen maar zeer positieve ervaringen gehad ,

• Reden bezoek N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk personeel en heel deskundig!

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gedegen garage met kundig personeel
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Burgemeester van der Schansstraat 26