Zoals altijd uitstekende service.

Je komt met een probleem. Ze leggen het uit en lossen het voor je op.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Een goede service en duidelijk over de kosten van de reparatie. Vriendelijke mensen.

Top Service!

Fijn contact.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ze houden zich aan de afspraak. Het had een 10 kunnen zijn als,zoals ik thuis constateerde, de achterbumper aan de binnenzijde niet beschadigd was

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Wederom uitstekend geholpen.

Goede service, normale prijzen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service, komen afspraken goed na.

Banden wissel en seizoens check volgens afspraak goed geregeld. Kon er op wachten. Prima service weer!

Super garage

Altijd vriendelijke geholpen. Goede service alles in overleg.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Fijn geholpen

Heel goed!.

Ben recent verhuisd van Rotterdam naar Spijkenisse. En m’n autootje moest weer voor de keuring. Dus was op zoek naar een garage in Spijkenisse. Gevonden! En zeer tevreden. Dit wordt m’n vaste garage voor m’n autootje. De beste meneer heeft nog kleine onderdelen besteld voor me, dus ik zal er zeer spoedig weer komen. Kortom ik beveel Carprof zeker aan!

Topzaak

Professionele zaak met vriendelijke baas die meedenkt bij ( dure ) reparaties en goede service.

Professionals puur sang

Je brengt je auto weg, je wordt daarna na inspectie gebeld over de eventuele bijzonderheden. Deze worden besproken en afgewikkeld. De auto is weer als nieuw.

Zeer goede service, duidelijk

Gweldig

Heel klantvriendelijk. Lekkere koffie. Je voelt je er op je gemak dankzij Marco de (baas) gastheer van het bedrijf

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd meedenkend en perfecte nette service!

Ik ben al jarenlang vaste klant. Dit is een garage die je echt zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Top

Prettige garage

Had een kleine beurt met apk, maar was afgesproken met vervangen interieurfilter. Bij het ophalen van de auto stond het interieurfilter niet op de bon, hij was ook niet vervangen. Er werd daar geen probleem over gemaakt en de volgende dag werden de filters alsnog vervangen. Dus was dat ook netjes opgelost. Dus al met al een fijne garage. Top.

Fijne service

Ik ben heel goed geholpen en ik heb veel uitleg gekregen over de reparatie

Klantvriendelijk, prima service

Prima ervaring

Aanrader

• Reden bezoek Andere reden

keurig geregeld en netjes behandeld

ik heb een trekhaak laten monteren. Zeer netjes gedaan, erg compleet en zeer vriendelijk behandeld. Top!!

• Reden bezoek Andere reden

Fijn bedrijf met prima service

Ben al meerdere jaren tot volle tevredenheid klant bij dit bedrijf

Gewoon een goed bedrijf

goed geholpen een aanrader

Uitstekende garage

Grote beurt en apk laten uitvoeren Na overleg wat er vervangen diende te worden, zijn de werkzaamheden vlot en efficiënt uitgevoerd Top garage

Goede service En vriendelijk personeel echt SUPER

Uitstekend duidelijk

Mijn e golf had inspectie beurt nodig. Garage volledig duidelijk over wat ze gingen doen. Er was eenvoudig the uitgekomen dit op zeer professionele manier verteld en kosten uitgelegd. Alles zeer tevreden uitgevoerd.

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof