goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lieve mensen aan de balie en geven een goede en deskundige advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel snel en accuraat

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind van de middag uitlaat demper afgescheurd, konden de auto gelijk brengen. volgende dag eind ochtend alweer gereed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf door Marco Bijl goed verder geholpen, met mijn apk e.d.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Pro-actief, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je en je voelt je als klant koning. Daarnaast deskundig en betrouwbaar. Een aanrader !

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct, goede services. Duidelijke afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect!! Zelfs gratis fietsenrek met nummerplaat is gemonteerd meegeleverd.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via ServiceRight hier terecht gekomen. Goeie Service auto word thuis opgehaald en terug brengen dat noem je pas SERVICE gewoon top bedrijf CorboMotive uitstekend service ...............\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Héél goed, maar dat is hoofdzakelijk door de juiste mensen achter de balie te ervaren, want in Spijkenisse heb ik te maken met een zekere Marco en die heeft er voor gezorgd dat ik vaste klant ben en dat zal blijven

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hadden een storing met onze auto,en kwamen erachter dat de distributie ketting vervangen moest worden , een afspraak gemaakt voor onderhoud.\r\nHet zou twee a drie dagen duren voor het onderhoud van de auto en is helemaal verkeerd afgelopen.\r\nMotorblok is er twee keer uitgeweest omdat het verkeerd was gerepareerd,en heeft 11 WEKEN bij de dealer gestaan HELAAS.\r\nAldus hebben wij geen goede indruk van dit garagebedrijf,zeker niet als we nog eens een gepeperde rekening moest betalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk. Goede service.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend schade herstelbedrijf. Top kwaliteit en snel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Degelijk bedrijf met goede kennis van zaken en vriendelijke mensen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds vorig jaar zijn wij bij U klant geworden van dit geweldig en klantvriendelijk bedrijf. De baliemedewerkers zijn heel vriendelijk. Ook de mensen in de werkplaats. Super.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf september 2014 tot nu niets dan lof, zoals ik als nieuwe klant behandeld word. Goed contact en goed overleg hoe zaken afgehandeld gaan worden.\r\n\r\nPS emailadres gewijzigd in [email protected]

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! En aardig geholpen door de dame aan de balie.

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof