Super service!

Mijn ervaring bij carprof is super! Ik ben heel goed geholpen met mijn auto en heb hele goede uitleg gehad over mijn auto. Geen praatjes maar vertellen gewoon waar het op staat! Heel fijn! En ik kom hier zeker weten terug! Bedankt!!

Maximale klantgerichtheid

Bij carprof Spijkenisse wordt er met je meegedacht. Open, eerlijke, transparante communicatie. Een garage die ik vertrouw. Dankzij het vakmanschap van deze mensen kan ik met een gerust gevoel op pad.

Goede en nette service

Prettig bedrijf waar je goed en netjes geholpen wordt. En dat voor redelijke prijzen.

Super service

Duidelijke prijsopgaaf en goede informatievoorziening

Prima zaak

Prima zaak

Altijd goed!!!!!

Carprof bied altijd de juiste service, geeft je een eerlijk advies, weten waar ze het over hebben en denken met de klant mee.

Top mensen!

Vriendelijke mensen. Denken mee en zijn zeer behulpzaam. Resultaat is prima, prijs/uitvoering/eerlijk.

Goede service en APK

Snel afspraak en APK keuring tegen goed tarief.

• Reden bezoek N.v.t.

Service en klantvriendelijkheid meedenken met de klant

Ik ben correct geholpen

Mijn ervaring met Carprof is goed

goede en duidelijke service

ik heb nu 2 maal een apk laten uitvoeren en 2 maal tot tevredenheid, waren wel afkeurpunten maar na herstel tot tevredenheid afgewikkeld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals altijd goede, vriendelijke en vakkundige service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gratis vervangend vervoer en gratis APK is groot pluspunt bij grote service beurt

Altijd top service

Laten netjes weten wat er aan de hand is met je auto ipv gelijk te repareren. Altijd vervangend vervoer tijdens onderhoudsbeurt Vriendelijk en fijne garage waar een hoop bedrijven wat van kunnen leren!!

Goede service, snel terecht

Deskundig en behulpzaam. Kon snel terecht en zeer tevreden

Traag

Het duurde nogal lang dinsdag morgen vroeg gebracht en vrijdag middag klaar het gaat allemaal nogal traag

Eerlijk

Denk met de klant mee

Boven verwachting als garage

KOrt en bondig, veel betere service dan verwacht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service en duidelijke uitleg

ze zijn erg klantvriendelijk en leggen alle technische trucjes netjes en heel overzichtelijk uit.

Zeer klantvriendelijke garage.

Bij andere garages heb ik altijd het gevoel dat ik opgelicht word. Bij CarProf Spijkenisse totaal niet. Als zij vinden dat een auto het niet meer waard is om te maken zeggen ze het ook eerlijk. Dit heeft een collega van mij ondervonden. Een andere garage zou dan toch nog reparaties uitvoeren. Wij komen er al jaren naar volle tevredenheid. En zullen dit ook zeker blijven doen.

• Reden bezoek Andere reden

Goede sevice

Goede service Bij reparaties aan de auto wordt er goed overlegt met de klant Het was voor de eerste keer dat ik er heen ging op aanraden van me buurman. Ben zeer tevreden.👍

Uitstekende service.

Bij het ophalen van mijn Auto, na een B beurt dacht ik in een NIEUWE auto te stappen, hij was van binnen en buiten geheel gereinigd. Dit noem ik ECHTE SERVICE.een zeer tevreden klant.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ben zeer tevreden. Me auto rijd weer als nieuw. Ik houd vanaf nu al het onderhoud aan me auto bij dit bedrijf

goede service

service en communicatie zijn uitstekend en de prijzen zijn ook niet hoog

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof