Ze hielden rekening met mn van te voren aangegeven bewindvoering, door n proforma te geven. & advies te geven mbt n andere auto of t herstellen van mn huidige afgekeurde auto. Super bedrijf

Altijd weer goed !

Alweer een goede ervaring met Carprof Spijkenisse.

Top!

Er is bij mijn auto een trekhaak onder gebouwd, via trekhaken.nu bij carprof. Al vanaf het eerste contact was ik positief, snelle service, netjes gebeld zodra de auto klaar was en een fijne uitleg over hoe de trekhaak erop en eraf gehaald kan worden, top dus.

Super service!

Super service

Heel tevreden

mijn jaarlijkse grote beurt is naar mijn zin gebeurt et zeer vriendelijk personeel dank je wel

Kundige garage

Goede voorlichting omtrent werkzaamheden. Goede prijs voor werkzaamheden. Zeer goede service. Ben zeer tevreden.

Professioneel

Fijn geholpen door Marco alles volgens afspraak denkt ook met je mee. Top ga zo door dan heb je mij als vaste klant

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

vakkundig geholpen eerlijk en betrouwbaar!

Uitstekende SERVICE

Vakbekwaamheid van het personeel.

Duidelijk info vooraf

Hoewel het me wel wat koste, is de info vooraf gegeven en alles snel afgehandeld.

Nette professionele garage

Zeer netjes geholpen. Prima volgens alle regels. Aanrader

Oke

perfect

ben zeer tevreden over alle service

Goede service!

goede service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klant vriendelijk en altijd goede service....

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede uitleg, vriendelijk en behulpzaam

Goede service, er wordt een goede en rustige uitleg gegeven en er wordt meegedacht met de klant, zeer prettig

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Altijd goede en eerlijke service

Kom er al jaren en zal er nog jaren komen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig geholpen ivm leeftijd auto en dure reparaties door Carprof Spijkenisse goede / goedkopere

Mijn auto is 16 jaar moest ( voor APK) nieuwe gordel kosten beraamd op €500,-- met occasion scheelde het € 400,--

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top geregeld, geheel volgens verwachting.

Alles volgens afspraak en op korte termijn geregeld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

ben er tevreden over, en kom ( als het nodig is) weer terug

Ik ben net overgestapt van de dealer naar carprof, heb er al nieuwe all-weather banden gekocht en nu de APK met een kleine buurt laten doen. Ben er tevreden over.

Goed betrouwbaar

bied ook advies en raad daar waar nodig

Vriendelijk personeel. Goed geholpen

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij carprof ben geweest. Vriendelijk en goed geholpen. Ik zou jullie zeker aan bevelen.

Persoonlijk-, fijn- en betrouwbaar

Ik kom hier inmiddels al jaren met veel plezier en ik vertrouw hen mijn auto- en dus mijn veiligheid toe ! Toelichting: de auto die ik hiervoor had, had diverse technische storingen, ze hebben mij nooit onveilig de weg op laten gaan, sterker nog, een leen-auto meegegeven omdat het niet ' goed' voelde voor de monteurs en Marco (gelukkig maar).

Prima en eerlijk advies.

Kwam alleen voor de APK keuring. Werd klantvriendelijk ontvangen en de leenfiets stond klaar. Auto was goed gekeurd en kon hem aan het eind van de dag weer ophalen. 1 opmerking, auto was waarschijnlijk toe aan een onderhoud beurt want dat was nergens terug te vinden. Klopt want dat doe ik altijd zelf zei ik tegen de beste man. Even goede vrienden zei de monteur, het was hun alleen opgevallen. Prima, als ze niets zeggen is het ook niet goed dus vind het een prima eerste ervaring met Garage Carproff in Spijkenisse.

Werd goed afgehandeld

De werkzaam heden werden goed verzotgd

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof