Goede service , vriendelijk en vakkundig personeel,hebben zelfs de auto eerder gereed gemaakt aangezien ik hem toch eerder nodig had.prijs is ook veel beter dan bij een dealer met nog 2jaargarnatie op de reparatie. Kortom top garage.

Perfecte meedenkende garage

Afspraak gemaakt voor een grote beurt van mijn auto ,bij het ophalen en betalen van de rekening werd mij verteld dat sommige werkzaamheden niet nodig waren en dus de rekening lager uitviel . Dit nog niet eerder meegemaakt perfect.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Krijg vooraf duidelijk offerte wat het kost. En uitvoering.

Goed service, mindere communicatie

Naar de garage geweest voor een APK en een onderhoudsbeurt. Prijs en kwaliteit zeer tevreden. Echter tijdens het maken van de afspraak nagevraagd of er voor mij een leenfiets beschikbaar zou zijn. Dit zou mogelijk zijn. Helaas toen ik mijn sleutel afgegeven had was er geen fiets beschikbaar en werd er ook geen alternatief aangeboden. Erg jammer op het gebied van klantenservice.

Uitstekende service

Op kort termijn een afspraak kunnen inplannen. Service was top en de kwaliteit uitstekend. Ik kom hier zeker terug.

geweldig

Betrokken,betrouwbaar,deskundig en klant- en service gericht. Weten waar ze over praten en staan voor hun werk. Hier laat je met een gerust hart je auto achter!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Er valt te praten over wat er wel of niet moet gebeuren.

Als er iets niet echt nodig is ,gebeurt het ook niet. Wat goed werkt ,moet je afblijven vind ik . Dus samen komen we er wel uit . Tot op heden geen klachten , dus weet niet wat de service inhoud. hoop het ook niet mee te maken ,dan is alles goed !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed gevoel en vertrouwd eerlijke garage

De garagehouder is eerlijk over de mankementen van de auto en heeft goed uitgelegd wat er kapot was alles is keurig netjes volgens afspraak afgrhandel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundig, snel en eerlijk geholpen.

Er werd een diagnose gesteld met daaraan gekoppeld een +/- bedrag. Ervaringen met andere garages is dat het altijd tegenzit en het voorgestelde bedrag altijd hoger uitvalt. Bij Carprof was dit niet het geval.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super geholpen en netjes gemonteerd.

Echt een aanrader, super goed ontvangen en goed behandeld. Ik zeg top bedrijf.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Geweldig.

Denken met je mee en zijn geweldig.

zeer goed

zeer goed te vreden met het opzetten van een trekhaak en een goede uitleg

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Altijd goed en 100% tevreden.

Vriendelijk en Goed

Prima geholpen weten waar ze het over hebben. Heb een trekhaak laten monteren

• Reden bezoek Andere reden

Betrouwbaar bedrijf.

Word altijd netjes en eerlijk geholpen.

Zeer goed.

Monteren trekhaak.

• Reden bezoek Andere reden

Uitstekende service

Super service, vakmensen en handelen in het belang van het behoud van het voertuig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel, conform afspraak en qualiteit

De totel zegt alles wel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een goede eerlijke garage.

Het is een goede eerlijke garage. Ook als er iets niet goed is en moet gemaakt worden voor de keuring dan zijn ze ook niet te duur. Vriendelijk personeel.

uitstekende service, vriendelijk

zonder enige beperking mijn wensen ingewilligd

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

snel geholpen en prima service

Gelukkig was er ruimte voor een reparatie. Deskundig advies en prima service. Snel en goed geholpen. Alleen jammer dat Marco geen verstand van voetbal heeft.

Geweldig zoals altijd

Zie hier boven

Goede ervaring

Netjes geholpen, soms duurt het wat langer maar dan krijg je kwaliteit en een tijdelijke oplossing. Zeker een aanrader!

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof