Vertrouwd

Dit bedrijf heeft verstand van het vak altijd eerlijk en betrouwbaar je gaat weer met een goed gevoel op de weg. Marco en team weer bedankt voor de aankomende veilige ritten

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Betreft aanschaf trekhaak, Tijdens de intake worden de juiste vragen gesteld en opmerkingen gemaakt om achteraf niet verrast te worden. Wordt goed geïnformeerd vooraf en nadien voorzien van alle begeleidende documenten. Heb de trekhaak nog niet gebruikt maar als die ervaring hetzelfde is als het voortraject dan zal dit zeker ook goed zijn.

top

ik had een lekke band en ben direct geholpen

• Reden bezoek Andere reden

Klantvriendelijk, servicegericht, flexibel en communiceert goed

Bracht in het verleden mijn leaseauto's hier voor onderhoud. Altijd tevereden geweest, Rij sinds een aantal jaren een privéauto en ze zijn altijd heel vriendelijk en flexibel. Goed advies en nooit grote problemen gehad. Meedenkend als er toch wat knelpunten zijn en ze gaan altijd voor dat extra service.

Goede en duidelijke service

1e keer bij deze garage. Bij nakijken van de auto kwamen vele oude gebreken aan het licht waar door een andere garage nooit wat mee gedaan is. Belde een aantal keren op en gaf duidelijk aan wat er aan de hand was. Tevens een goed advies wat te doen.

Vakkundig, klantvriendelijk

Snelle, goede service en altijd klantvriendelijk

Goede service, eerlijk.

Geeft duidelijk de werkzaamheden weer, goede complete service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Hele goede ervaring, duidelijk en snel

Prima afspraak gemaakt en heel goede service

Heel goed

Als er wat is aan de wagen wat ze tegen komen. Dan bellen ze altijd

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Kostte me een rib, maar mn auto zweeft weer.

Kostte me een rib, maar er moest heel veel gebeuren waaronder mijn wiellagers, stoelframe en verwarmingsmotor. Alles had blijkbaar ook invloed op de comfort van het rijden, want nu alles opgelost is rijd het net als nieuw en hoor ik geen rare geluiden meer in m'n auto. Top service!

Prettig

Ik heb de service als fijn ervaren. Ik zal zeker terug blijven komen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geen gedoe en vlotte service.

Prima werk verricht

Uitstekende service en nazorg

Eindelijk een garage waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Keurige service.

Fijne garage met service

Fijne garage met goede service en open en eerlijk

goede service klant vriendelijk

Klantvriendelijk, servicegericht, kwaliteit

Mijn ervaring met CarProf Spijkenisse is zeer positief. Er word tijd genomen voor de klant, uitstekende service en extra dienstverlening wat binnen de aankoop valt. Een prima auto voor een goede prijs. En alle geduld om vanalles uit te leggen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Vriendelijk en correct.

Wederom weer prima geholpen

APK en onderhoud. Fijn dat ze vooraf doornemen als er bijzonderheden zijn. Zo weet je wat of er extra reparaties zijn te verwachten en ook het kostenplaatje.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Superbedrijf, de klant is hier echt koning.

Heldere en duidelijke uitleg wat er aan de auto mankeert en wat de kosten zullen zijn of worden zonder al te veel poespas. Gekwalificeerde monteurs en opgeleid om aan een bepaald type auto te sleutelen met aan het roer, Marco. Leuke mensen om zaken mee te doen. Altijd vriendelijk, ook als je vraagt om je banden even op te pompen, zelfs dan blijven zij vriendelijk en maken altijd even tijd vrij om je te helpen. Ik kom hier zeker terug. Ga zo door Carprof Spijkenisse, jullie krijgen van mij een 10 met een griffel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals altijd uitstekend service en klantvriendelijkheid, dank jullie wel carprof spijkenisse,

Heel goed

Men luistert heel goed naar de klant en klacht , denkt mee, onderzoekt goed, overlegt en geeft advies. Daarnaast heel goede service , heel vriendelijk En betrouwbaar. Kortom , geweldige garage !!

Oog voor de cliënt en perfecte service

Oog voor de cliënt en perfecte service

Geen klachten

Zoals het hoort

De prijs kwaliteit verhouding is top. Professioneel en prettig contact.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima No Nonsens Service!

Alles keurig verzorgd en uitgelegd. Kanjers!

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof