Oog voor de klant

Maximale zorg en tijd voor de klant én auto.

Klantvriendelijk

Wordt altijd vriendelijk behandeld. Denkt met je mee. Als het langer duurt kan je worden gebracht en gehaald.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goeie hulpverlening, wel wat lastig te vinden

APK hier gedaan, ging naar wens, goeie hulpverlening en duidelijke communicatie. Had wel wat moeite om de garage te vinden, was eerst bij de verkeerde garage binnengelopen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Beste garage in spijkenisse. Top personeel. Deskundige en vriendelijke monteurs.

vertrouwd

ik kom er al div jaren,vertrouwd en zeer goed ,ik raad kenissen en vrienden om daar ook langs tegaan.

Top Service

...

Goed bedrijf

Mijn remmen begonnen te piepen die een jaar oud waren. Een monteur had ontdekt dat er een fabrieksfout zat in de remblokken en deze zijn onder garantie vervangen. Dus goede monteurs.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer goede en vriendelijke ervaring

- Een goed en vriendelijk ontvangst - Duidelijk communicatie - Snel - goede service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Klantvriendelijk en behulpzaam

Klantvriendelijke mensen en behulpzaam

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Duidelijke communicatie

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en heel vriendelijk personeel. Wilde eigenlijk 4,5 ster geven,net geen 5 omdat ik de dag erna even terug moest omdat zij mij instellingen vergeten waren om terug te zetten en ik er zelf niet uit kwam maar werd gelijk opgelost

Perfecte ervaring.

Zeer klantvriendelijk en meedenken in oplossingen. Een aanrader.

Jarenlang tevreden met de service van CarProf Spijkenisse

Of het nu om een kleine of grote beurt gaat, de APK of een reparatie. CarProf Spijkenisse staat voor mij klaar. Ik word vriendelijk geholpen en zij denken met mij mee. Ik ben al jaren een heel tevreden klant. Marco en team, dank jullie wel.

gaan

goede service indien nodig vervangend vervoer

Betrouwbaar

Krijg altijd goed advies ,vriendelijk en werkt snel prijs is goed.

Professioneel auto bedrijf!

Goed autobedrijf! Ik ga hier altijd heen met mijn auto. Informeren je goed, klantvriendelijk. Maken tijd voor je om alles goed uit te leggen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede kennis en service, vast adres

Eerst kwam ik hier voor het onderhoud van mijn leaseauto's. Nu is het een vertrouwd adres waar ik niet teveel betaal voor het onderhoud. Toen ik recent een probleempje had kon ik direct langskomen. Het bleek een vaker voorkomend euvel te zijn voor mijn model.

Snel en vakkundig geholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Eerlijk , vertrouwd. Bij meer werk of extra kosten word je netjes gebeld en geïnformeerd. Waarna je alsnog een keuze kunt maken.

vakgarage

snelle en goede service

Heel goed

Snel en goedkoop

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima werk voor eerlijke prijs

Repareert alleen wat echt nodig is en in goed overleg. Zeer tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

2 keer naar een andere garage geweest met een motor probleem. En veel kosten. Hier naar toe en ze wisten binnen halve dag wat het probleem was. En de volgende dag kon ik hem ophalen en rijd als een zonnentje (kosten vielen reuze mee) Is nu mijn vaste garage!

Goede zaak, Goede service

Goede zaak, Goede service

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof