Heel tevreden

Ik kon snel terecht voor een afspraak

Goede service met aardige medewerkers

Goede service met aardige medewerkers

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vanaf het begin goed en prettig

Nadat ik te weinig service bij de Audi dealer kreeg op zoek gegaan naar een andere garage. Vanaf het begin was Marco duidelijk en open wat wel en niet kon. Ook daarna altijd een eerlijk advies en een geweldige service. Hier kunnen veel dealers wat van leren.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super goede ervaring met Carprof!

Mijn auto had een nieuwe distributieriem nodig, daarvoor had ik een afspraak gemaakt. Tijdens brengen ook aangegeven dat het schakelen niet lekker ging en of ze ernaar konden kijken. Ik had een leenauto gereserveerd, alleen de eerste dag hoeven te betalen, de overige dagen cadeau gekregen van ze. Auto was meer werk voor ze dan van te voren verwacht maar alsnog hadden ze de auto snel gemaakt! Leenauto mocht ik blijven gebruiken tot mijn auto klaar was. Ook hebben ze olie vervangen en de motor schoongemaakt omdat ze een olielek hadden gevonden en dit gerepareerd. Alles netjes overlegd en prijsopgave gekregen ter goedkeuring voordat ze gingen uitvoeren. Mijn auto rijdt weer heerlijk en hij voelt betrouwbaar. Bij afrekenen kreeg ik nog een sinterklaas presentje mee. En een leuke actie om mijn rekening terug te krijgen als ik win. Ga ik natuurlijk proberen, wie weet! Ze hebben er een terugkomende klant bij! De prijs viel ook erg mee. Ik had zelf van te voren duurder verwacht dat het uit viel.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kundig, vriendelijk en snel geholpen

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Geweeldig!

Goed!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Correct geholpen en telefonisch overleg over meer werk.

Geweldige meedenkend

Geweldig, top bedrijf

Snel en goed geholpen

Uitstekend geholpen tegen redelijke prijs

Goede ervaringen

Alles gaat in goed overleg. Deskundig advies Klantvriendelijk

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Weer prima en snel geholpen.

• Reden bezoek Andere reden

Heel goed

Zeer goed beholden

• Reden bezoek N.v.t.

Alles klopt.

Heel Vakkundig!

Heel erg tevreden over mijn afgelopen beurt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Korte lijnen met service hoog niveau

Al jaren maken wij gebruik van Carprof voor onderhoud aan onze auto's, denkt mee, prijs oké, kwaliteit prima. Prettig zijn de korte lijnen van communicatie.

Betrouwbaar

Komen gemaakte afspraken na+ lijkt zo simpel maar fijn is dat wat je hebt afgesproken ook plaats vindt.

Geweldige service en heel klantgericht

Geweldige service en heel klantgericht

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle service en altijd een duidelijke uitleg

Gebeld omdat er een lampje ging branden op het dashboard, geen enkel probleem de auto neergezet en de dag erna was hij klaar en het mankement opgelost. Altijd duidelijke afspraken of een telefoontje als er iets extra's aan de hand is wat niet besproken is. Voor mij een dikke aanrader.

Oog voor de klant

Maximale zorg en tijd voor de klant én auto.

Klantvriendelijk

Wordt altijd vriendelijk behandeld. Denkt met je mee. Als het langer duurt kan je worden gebracht en gehaald.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goeie hulpverlening, wel wat lastig te vinden

APK hier gedaan, ging naar wens, goeie hulpverlening en duidelijke communicatie. Had wel wat moeite om de garage te vinden, was eerst bij de verkeerde garage binnengelopen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Beste garage in spijkenisse. Top personeel. Deskundige en vriendelijke monteurs.

vertrouwd

ik kom er al div jaren,vertrouwd en zeer goed ,ik raad kenissen en vrienden om daar ook langs tegaan.

Top Service

...

Goed bedrijf

Mijn remmen begonnen te piepen die een jaar oud waren. Een monteur had ontdekt dat er een fabrieksfout zat in de remblokken en deze zijn onder garantie vervangen. Dus goede monteurs.

Boyleweg 14 a

3208KA Spijkenisse

Over CarProf Spijkenisse

CarProf Spijkenisse is een autogarage waar u terecht kunt voor onderhoud & reparatie van alle automerken. Met een compleet pakket aan diensten en services houden wij onze particuliere en zakelijke klant mobiel tegen een betaalbare prijs. Zo voeren wij een kleine of grote onderhoudsbeurt uit aan uw auto en verzorgen wij de terugkomende APK. Maar ook voor het uitlijnen van uw auto en het vervangen van de distributieriem, banden, remblokken etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullende dienstverlening: CarProf Spijkenisse is tevens hét loket voor Zorgeloos Autorijden van Corbomotive. Naast onderhoud en reparaties van alle merken auto's helpen wij u ook graag bij schadeherstel, ruitreparatie, autolease & reiniging. De beste autogarage: CarProf Spijkenisse is een autogarage die gelooft in kwaliteit en het belang van een heldere aanpak. U krijgt daarom vooraf duidelijke offertes. Naast het eerlijke advies werken onze gespecialiseerde autotechnici van onze autogarage vakkundig aan uw auto. Het onderhoud dat wordt uitgevoerd is gelijk aan het voorgeschreven onderhoud volgens het onderhoudsboekje. Graag tot ziens bij CarProf Spijkenisse

Over Carprof

Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen