Ik ben zeer tevreden over deze garage. Wordt altijd zeer netjes geholpen en ze informeren altijd goed als er onkosten buiten de standaard beurt gemaakt worden.
Al een aantal jaren onze garage. Denk goed mee. Behulpzaam en klantvriendelijk. Aanrader!
Snelle service, duidelijke afspraken. Geen gedoe gewoon goed
Henri en zijn team zijn toppers. Ondanks enorme drukte ons toch vooruitgeholpen als vaste klant door onverwachtse problematiek met auto.
Wordt vlug geholpen goed overlegd wat er moet gebeuren. Er wordt goed naar onze wensen geluisterd. Geeft tips over vervolg auto onderhoud.
Al jaren klant van CarProf van Dun vanwege hún klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en goede terugkoppeling mbt vervolg stappen van onderhoud en/of reparaties.
Mijn auto heb ik al een hele poos in onderhoud bij Carprof. Het contact is telkens heel prettig, komt afspraken na en ik krijg goed advies.
Top service
Fijne garage kom er al jaren. Mijn auto is goed onderhouden. Wat ik het fijnste vind aan deze garage is de eerlijkheid.
Ondanks de drukte mij toch kunnen helpen
Prima geregeld, ik sleutel als techneut zelf aan motorfietsen in een motorzaak dus een auto is mij niet vreemd beschik helaas niet over de ruimte en brug om veilig te werken. Mijn auto moest apk gekeurd worden en nagekeken worden / onderhoud wat ik zelf niet kon. prima geregeld. de zaakvoerder heeft al eerder een licht geestelijk gehandicapte vrind van mij keurig geholpen. Ging eerst altijd trouw naar Wil Crielaards maar die is met pensioen. heb bij deze de vervangende garage gevonden. topper.
Geen onnodige vervangingen en alles in overleg
Prima service met duidelijke analyse en uitleg alvorens wordt begonnen met het onderhoud. Geen verrassingen en eerlijk verhaal.
klantvriendelijk en ze denken met je mee.
Top communicatie en meedenkende garage. Erg prettig om mijn auto hier te laten onderhouden.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen
goede en betrouwbare garage ,waar je weet waar je aan toe bent
Altijd top service
Mijn auto is hier voor de APK en een grote beurt geweest en ik ben supertevreden. Alles werd duidelijk overlegd, het contact was vriendelijk en meedenkend en de service voelde echt persoonlijk. De auto rijdt weer als nieuw en ik weet dat ik hier de volgende keer graag terugkom!
Goede communicatie en goede en snelle service bij de apk
Onverwachte storing opgetreden. Ondanks de drukte toch zeer snel geholpen.
Snelle service en goed geregeld
Men denkt mee met je. Zodat je een goede beslissing kunt maken. Ja het kost wat, maar alles wordt duurder. En.dan kun je er ook weer even mee vooruit
Persoonlijk advies en neemt de moeite om tweedehands onderdelen te bestellen, alles in overleg.
Fijn contact en goed overleg.