Zie boven
Kwaliteit en service prima!
Wat beloofd is is nagek
Goede service over alles valt over te praten,goede reparaties uitstekende kwaliteit
Zoals van altijd
Bij Ripperda altijd een correct en eerlijk advies.
Top garage!
Hij geeft duidelijk aan wat voor werkzaam heden er moet gebeuren .
Duidelijk en deskundig en snelle service
Auto’s al jaren in onderhoud wordt netjes gedaan geen klachten en probleem wordt altijd naar te vredenheid opgelost
BIJ ELKE VRAAG DIREKT ANTWOORD EN EVENTUEEL INDIEN MOGELIJK DIREKT GEHOLPEN
Al tientallen jaren (30 alweer??) brengen wij onze auto naar Ripperda voor APK en onderhoud. Service is TOP!
Komt gemaakte afspraken altijd na.
- de klantgerichtheid - vriendelijk en professioneel
Heel erg tevreden over deze garage in Olst. Dinand is een super vriendelijke en eerlijke eigenaar. Jarenlang de auto in onderhoud en net een nieuwe auto gekocht via Ripperda, en super blij mee.
Klantgericht, flexibel, deskundig en kostenbewust
Goede service, prima prijs / kwaliteit verhouding.
En elke behandeling in de garage eindigt in een wasbeurt van de auto, prima
twee jaar oude Citroen C1 een jaarlijkse onderhoudsbeurt laten geven. En wat denk je, auto gewassen terug en het onderhoud goed uitgevoerd voor een lage eerlijke prijs, net als de afgelopen 25 jaar
Een goed en vertrouwd bedrijf
Nette zaak wat we gezien hebben makkelijk in omgang . Hopelijk krijgen we straks ook een super fijne auto. 1e indruk lijkt goed
Onze beide auto's naar volle tevredenheid in onderhoud bij Ripperda Olst. Ook hier een prima en betaalbare auto gekocht. Altijd een tijdelijke auto gratis mee.
Prima bedrijf