fijne behandeling, kunt altijd terecht, staan altijd voor je klaar.
Reageren en repareren snel en goed.
na jaren lease, weer terug bij Ripperda. was ouderwets vertrouwd en goed. service en klantvriendelijk altijd top. kon zelf auto niet ophalen. geen punt auto werd gebracht en een familielid bracht de monteur terug. daarnaast krijg ik altijd prima uitleg over wat er gedaan is en waarom.
Vol vertrouwen op weg met mijn tweedehandsje
Komen afspraken na.
Autobedrijf Ripperda communiceert goed wat er mis is met de auto. Ik had een vrij onbekend probleem met mijn rempedaal en er werd veel tijd genomen om te onderzoeken of alles in orde was.
Staat hierboven al
vertrouwd, professioneel, klantvriendelijk, goede service
Zie boven
Altijd zeer correct en goed onderhoud.
Een snelle oplossing ondanks dat er weinig tijd was. Top service
Maandag naar de garage gegaan koncdirect geholpen worden, de auto moest een nachtje blijven logeren maar kreeg netjes een telefoontje dat die nog niet klaar was, super geholpen
Positief
vriendelijke mensen goed onderhoud word meteen gebeld als er wat is en in overleg gerepareerd
Deze garage staat altijd gelijk klaar en je wordt er snel en goed geholpen
Prima garage. Past goed bij mij.
Snelle en vakkundige service en altijd even vriendelijk
Goede service en maakt waar wat ze zeggen
Wij worden altijd netjes geholpen en behandeld.
Goedcen duidelijk.
Vriendelijk personeel, alles goed geregeld
Goede service, heb mijn auto gebracht, en hebben mij weer thuis afgezet en toen hij klaar was weer opgehaald. En de prijs is ook goed. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje
Een zeer goed ervaring
Klant vriendelijk Snelle service Goede monteurs
Ik ging even langs met een probleempje met mijn airco. Kan direct geholpen worden. Ze brengen me even naar huis en halen me later weer op. Hoe fijn is dat!