staan altijd klaar en zijn erg behulpzaam
Mijn Carprof Ripperda Olst staat altijd klaar voor mij en denkt mee in oplossingen.
Prima vakmensen
Lekker eerlijk
Top !!!
Altijd goed geregen komt afspraken na .
Zeer fijn en betrouwbaar bedrijf, goede service, aardige medewerkers, staan altijd klaar om te helpen.
Prima ervaring. Goede service. Vriendelijk en vlotte afhandeling.
Voor de APK keuring eenvoudig online een afspraak gemaakt. De afspraak werd telefonisch snel bevestigd en de keuring zelf ging heel vlot.
Heldere communicatie, werkzaamheden netjes volgens afspraak, vakkundig.
Duidelijke prijzen en eerlijk en betrouwbaar.
Mooie auto, goed prijs, vriendelijke geholpen goede informatie gekregen
altijd vriendelijk, meedenkend, kundig, behulpzaam, gewoon plezierig en duidelijk
Goede service en snelle diagnose probleem, oplossingsgericht en uitvoering reparatie en onderhoud prima gedaan.
Makkelijk en no nonsens in de omgang. Accuraat. Ik was verrast dat mijn auto gewassen gereed stond na een apk keuring. Klasse!
Fijne garage, eerlijk, duidelijk. Zoals je wil.
hoop dat de samenwerking zo blijft,wat ik wel verwacht geen enkel signaal dat het anders zal worden. Een opmerking jullie mail komt regelmatig als spam binnen,ookjullie facturen,en ik kijk niet iederekeer in de ongewenste map. Houd moed,een prettige dag verder.
Zoals altijd keurig volgens afspraak goed geregeld.
Goede ervaring met dit bedrijf
Deskundig en goede service
Ik had een auto gevonden in Duitsland, en de garage heeft alles voor me geregeld. Van het ophalen en keuren tot het zorgen voor een nederlands kenteken. Zoals altijd perfecte service.