Maar, je moet van de radio afblijven, of, indien noodzakelijk, terugbrengen in de oorspronkelijke positie. Radio is helemaal van de leg!
Zeer goede en snel service. Vriendelijke personeel. Ik ben al aantal jaren klant.
Vlekkeloos, goede sevice
Vriendelijk en zorgvuldig. Binnen de tijd klaar en duidelijke kostenraming
Makkelijke afspraak. Geen geheime bijkomende kosten voor datgene wat moest gebeuren.
Prima.
Snelle en goede service
Goede service en meedenkend om bv leenauto tijd ivm onverwacht werk te verlengen.
Heb er 7 FIAT's gekocht naar volle tevredenheid. Uitstekende service tot thuis voor de deur. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Ik durf dit bedrijf zonder meer aan te bevelen.
Zeer klantvriendelijk bedrijf men besteed veel aandacht aan de klanten en proberen overal voor een oplossing voor te vinden
Wij hadden wat problemen met onze auto(vliegwiel)waardoor het vertrouwen in deze auto afnam. Dit met Jac besproken en overeen gekomen een andere auto te kopen waarbij Jac ons ruim tegemoet is gekomen. Dit geeft aan dat de service en een tevreden klant hoog in het vaandel staat bij de GHV. Nu zijn we de trotse bezitter van een Suzuki Ignis.
Goede service en duidelijke kosten calculatie.
Er was een probleem met onderdeel auto Maar dit is door ghv garage Venray ism suzukiperfect opgelost