goede service

fijn bedrijf

Ik ben al jaren klant bij deze garage en steeds uitstekend geholpen

Goed contact en vakkundig personeel

goede service

hier krijg je waar voor je geld

Zeer goed.

Goede professionele service. Makkelijk online te plannen, bij issues wordt direct contact opgenomen. Personeel is zeer vriendelijk en professioneel.

Top service

Gebelt snel tot afspraak gekomen, kunnen wachten op auto met lekker bakje koffie.

vriendelijke mensen en een goede werkplaats service

Goed geholpen en alles wat mankeerde is verholpen.

Ben goed geholpen. Een huurauto was ter beschikking en alles wat verholpen moest worden is eraan gedaan.

Klant staat centraal

Mijn auto recent een Jaarbeurs laten geven. Bij Autobedrijf GHV denkt men met de klant mee, en worden er geen onnodige reparaties doorgevoerd. Alles in overleg.

Kon niet beter

Goed geholpen tijd voor de klant had helaas mijn portemonnee in de fiat laten liggen Sander gebeld zij gelijk neem de portemonnee mee naar huis en daar kon ik deze ophalen top bedrijf en zeker Sander.

oke

service prima , maar als ze in de auto rijden zou het prettig zijn als ze de stoelen weer onde goede stand zetten , bijrijdersstoel staat helemaal naar achteren bestuirdersstoel ook en de rugleuning erg achterover . niet prettig

Als van ouds !

Prima vlot keurig afgewerkt Volkomen te vertrouwen Komen afspraken keurig na

prima verzorgd

netjes geholpen, prima verzorgd

Snelle en correcte service

Als extra service is de auto meegenomen en terug gebracht door de receptionist van het GHV garage bedrijf !!

Vlotte afspraak en correct geholpen

Vlotte afspraak en correct geholpen.

Alles oké!

Alles goed gegaan!

Fijne service

Hartelijk dank voor het ophalen, keuren en terugbrengen van de auto van mijn ouders, wat een prettige service!

Top service!

Wat een fijne garage ! Super tevreden over klantvriendelijkheid, hoog service niveau, altijd bereid dat stapje extra te zetten. En mijn auto word hier altijd kundig gerepareerd!!

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

GHV is een fijne dorps garage met het hart op de juiste plaats. Goeie service en Ed is super.

Klantvriendelijke garage

Een fijne garage met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik wordt altijd snel en prettig geholpen

Ik wordt altijd snel en prettig geholpen. Ook dit keer!

Snelle en vriendelijke behandeling aan de balie. Voor een kostbare reparatie even telefonisch overlegd. Alle aandachtspunten opgelost en ik ga ervan uit dat de reparatie goed is uitgevoerd.

geweldige service zoals alle jaren!!

Bovengenoemde zin zegt alles

Goed en vriendelijk

Goed en professioneel geholpen

Netjes volgens afspraak afgehandeld.

Stationsweg 183

5807 AA Oostrum