goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ga je dan, als vrouw, weinig verstand van auto\'s, naar een autogarage want elk jaar moet dat ding weer gekeurd voor de APK. \r\nM\'n auto, steun en toeverlaat waar ik heel wat uurtjes per week in doorbreng. \r\nDan besef je er zijn 2 mogelijkheden, of het komt goed, of je wordt gigantisch voor de gek gehouden.\r\nBij Autocentre Verheijen is het eerste altijd het geval.\r\nJe krijgt altijd een duidelijke uitleg, ja voor iedereen te begrijpen ;)\r\nDe service is goed, heel goed.\r\nDe kosten, altijd pijnlijk punt voor de beurs, maar zelfs dat proberen ze zo laag mogelijk te houden.\r\nAl met al, ook voor een vrouw met zorgen, zekere aanrader! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd vriendelijk en eerlijke behandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer flexibel en klantvriendelijk bedrijf. Zelf weinig verstand van auto\'s, maar vertrouw dit autocentre.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn heel tevreden met de service die dit bedrijf aan ons heeft verleend.\r\nBovendien zijn ze allemaal heel vriendelijk en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang goede service en kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Proffessioneel,vriendelijkheid,geen wachttijd,en vooral eerlijk,geen hoge prijzen.Ben verhuisd van Geleen naar Vaals,maar blijf naar Autocentre Verheijen gaan,vanwege de kwaliteit/prijsverhouding.Ben nog nooit ontevreden geweest bij dit bedrijf.Bedankt voor de menselijke en vriendelijke bejegening.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klant vriendelyk en goede survis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en snelle service! Was de eerste keer voor mij en zal de volgende keer zeker weer bij Verheijen gaan.

Mortel 1 d

6121JT Born

Over Autovakmeester Verheijen

Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. Wij werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen. Onderhoud, APK, Banden, Ruiten, Airco, Bakspoeling en Diagnose etc.

Over Autovakmeester