Toppie

Goed en snelle

Heel goed

Ze zijn heel precies en keurig. Als het wat is, kan ik altijd bij hun terechtkomen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer correct en betrouwbaar.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

corrrect en snel geholpen door vakkundige mensen

prima service en snel geholpen. Vakkundig personeel

Apk keuring

Online afspraak gemaakt, goed en snel geholpen.

Erg goede service

Zeer behulpzaam en denkt mee met de klant. Komt afspraken na! Kwaliteit van dienstverlening is erg goed.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Professioneel bedrijf met mensen die weten hoe het hoort en het ook zo doen.

Reparatie uitgevoerd en ook de puntjes op de i gezet,chapeau hiervoor ! Ga zo door ,super service !

Zeer goede service.

Zeer goede en correcte hulp.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service en snel geholpen.

Zijn zeer vriendelijk en correct.

TOP

Duidelijke afspraken, wordt goed geïnformeerd. Zeer klant vriendelijk, Legt goed uit wat er stuk is en wat er aan gedaan moet worden en wat de prijzen zijn. Op en top👍

Vakkundige, betrouwbare garage

Heb hier mijn auto gekocht en de auto is hier ook in onderhoud. Altijd netjes te woord gestaan, vandaag thuisgebracht ivm het slechte weer toen ik mijn auto vanochtend bracht voor de beurt en apk. Vervangen geen dingen die niet nodig zijn. Als er iets vervangen is, laten ze het oude onderdeel zien. Vooraf altijd prijsindicatie, is prettig. Prijs/kwaliteitverhouding is prima!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, deskundig en vriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik kon meteen terecht. Eerlijke en vriendelijke service. Deze garage heeft een nieuwe klant erbij!

Prima SERvice

Vakmanschap

Heel goed ga zo door.

Duidelijk en vakkandig

Diagnose die gesteld worden zijn snel en correct.

Autovakmeester met megaservice!

Je weet waar je staat als je bij Verheijen ter reparatie gaat! Moest een grote beurt laten verrichten aan een Renault scenic van 2006. Distributieriem pakket met waterpomp en alle riemen die erbij hoorde voor een aanneembare prijs. Het is een tijdrovende klus voor dit te verrichten en zonder aarzeling werd meteen alles vernieuwd zodat er de komende 5 jaar geen omkijk naar is. Kreeg een reductie op het pakket plus zelfs een mooi cadeau voor de kerst aangeboden. Wat er in zat??...... blijft geheim! ^.^

Geweldi

Zonder afspraak worden geholpen in 1 DAG en ook nog vervangend vervoer erbij. Zoals gewoonlijk super service.

SUPER ERVARING.

Goede middag , ik kom al jaren bij garage Verheijen ik Ben altijd zeer tevreden en super goed en snel geholpen worden , en niet te vergeten vriendelijkheid van de baas en het personeel. DANKJEWEL allemaal .

• Reden bezoek Andere reden

Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

perfect

gedegen vakmanschap

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede diagnose, duidelijke communicatie en degelijke uitvoering

mijn motor maakte een raar geluid. Nadat ik meteen even langs kon komen om te luisteren leek het de spanrol te zijn. Nadat ik de auto bracht en na nader onderzoek bleek dit niet zo te zijn, maar de waterpomp. reparatie zou iets langer duren. Ik kreeg een duidelijke prijsopgave en meteen een vervangende auto aangeboden. Na reparatie kreeg ik het defecte onderdeel ook te zien incl uitleg. Al met al zeer tevreden.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima, vakkundig en klantvriendelijke service

Helder en duidelijk over wat er moest gebeuren. In geval van mogelijke extra kosten wordt er eerst contact opgenomen en duidelijk uitgelegd waarom dit noodzakelijk is. Alles verder naar tevredenheid opgepakt en opgelost.

Zeer goede service

Goede service en deskundigheid. Snel geholpen.

Weer een mooie auto gekocht bij Autovakmeester Verheijen

We hebben weer een andere auto gekocht bij deze garage en de afhandeling verliep weer super. Auto was keurig gepoetst en rijklaar gemaakt. Wederom prima service, goede prijs/kwaliteit en op de afgesproken tijd ook klaar.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Mortel 1 d

6121JT Born

Over Autovakmeester Verheijen

Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. Wij werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen. Onderhoud, APK, Banden, Ruiten, Airco, Bakspoeling en Diagnose etc.

Over Autovakmeester