Gewoon goed

Goede service en fijne mensen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en vriendelijke medewerkers

Top bedrijf

Erg klant vriendelijk en ik werd erg goed geholpen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

duidelijk advies

Duidelijk advies over voorkeuring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Andere reden

Goed contact, snelle actie, prima service

Geen toevoegingen

Gewoon goed

Auto kapot gebeld kon meteen die middag terecht binnen paar uur gebeld dat ik de auto kon halen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekend contact en prima vakwerk

Issue aan de auto besproken, op de hoogte gehouden via de telefoon en binnen een dag opgelost! Prima geregeld!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top bedrijf ik wordt er netjes behandeld

Als ik mijn auto ter reparatie aanbied wordt er netjes gekeken wat het kost en als dat een hoog bedrag is wordt ik netjes van te voren gebeld of ik daar mee akkoord ga . En ook krijg ik een gratis leenauto mee (de eerste 50km zijn gratis) wat ik een mooie service vind. Ook aan de balie wordt je netjes te woord gestaan . In een woord TOP.

Een vertrouwd garagebedrijf.

Klantvriendelijk en een vertrouwd technisch advies. Goede reparatie en netjes geprijsd.

• Reden bezoek Andere reden

Vriendelijk en rustig

Vriendelijk personeel die je het gevoel geeft dat je rustig de tijd kan nemen over je beslissing na te denken. Geen druk.

• Service N.v.t.

Goede service en klantvriendelijk

Zodra je de auto hebt gebracht krijg je binnen een uur een telefoontje wat er aan moet gebeuren en wat nog niet nodig is. Dat is zeer prettig voor je portemonnee en voor je bloeddruk. Je krijgt geen verrassingen aan het eind van het onderhoud. Netjes en correct geregeld. Je wordt gebeld wanneer je je auto op kunt halen en dan is je auto ook nog door de wasstraat geweest. Ga zo door...

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service en prettig bedrijf

top

Super service

Altijd vriendelijk en mee denkend. Op weg maar huis erachterkomen dat mijn uitlaat lek was. Ik kon meteen terecht. Nieuwe uitlaat werd besteld. Omdat een leenauto niet nodig was hebben ze me netjes thuis gebracht

Flexibel en snel geregeld

Er is veel mogelijk en de mannen denken ook mee met de opties en keuzes die je hebt. Verder vriendelijk en een leen auto kan geregeld worden indien mogelijk.

Zeer goed geholpen!

Ben zeer goed geholpen. Na de eerste keer was de storting verholpen maar kwam gelijk weer terug. De volgende week kon ik gelijk weer terecht en werd het kapotte onderdeel vervangen. Beide keren een leenauto gebruikt! Super goede service

Top..

snelle service. Mijn auto moet voor apk. Om negen uur gebracht. En om elf uur kon ik de auto weer ophalen. De auto rijdt weer als een trein.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het is een geweldig bedrijf goeie service

Je kan er snel terecht als je bel, en ze geven goeie service

Altijd corect geholpen

Fantastisch geholpen..en altijd met overleg kwa de onverwachtse kosten/ reparatie onze beide auto's in onderhoud en apk.

Prettige sfeer , enthousiast geholpen

Altijd n fijne ervaring met deze garage. Vriendelijk en eerlijk. Betrouwbaar dus.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijne garage, duidelijk en makkelijk toegankelijk

Prettig ontvangst, duidelijke communicatie, geen verrassingen. Ik ben blij met deze nieuwe garage

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Dit is een zeer goede occasion aankoop geweest.

Een jaar na aankoop en bij de eerstvolgende pak bleek de auto nog steeds in prima staat.

Afspraak na gekomen. Zoals besproken

Goed, zeker aan te bevelen

Positief

Een bedrijf waar hartelijke mensen werken met kennis van zaken. Persoonlijk maar toch 1,5 meter afstand. Geen moeite teveel.

Top garage

Er word naar je geluisterd en ze doen er alles aan om problemen op te lossen beveel deze garage zeker aan

Molenvaart 357

1764 AR Breezand