Goed geregeld en geïnformeerd

Goed en snel geregeld.......

Top service

Ik was te laat met een afspraken voor de keuring. Maar werd op een lijst gezet. Binnen een week een plaatsje, goede vervangende auto en twee uur later kon ik m weer ophalen. Snel, goed en super vriendelijk :-) van mij krijgen jullie een 10 ****

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijne eerlijke garage die hun afspraken nakomen!

Vorig jaar mijn kia gekocht bij Schaap. Fijn onderhandeld, goede garantie en geen gedoe. Tijdens garantie een deurdranger zonder gemopper vervangen. Afgelopen week een grote beurt uitgevoerd met apk. Remschijven moesten vervangen worden rondom en betrof geen garantie. Uit coulance de helft korting gegeven op mijn voor -schijven, mede hierdoor mega klant gericht en meedenkend! Ik begrijp waarom dit familie bedrijf hier al jaren zit, aanrader!

prima zoals het is

Vlot en duidelijk geholpen.

Hulpvaardig, vriendelijk, geduldig

Zie boven

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Een klantvriendelijk en kundig bedrijf

Een aantal jaar geleden hebben we onze auto bij jullie aangeschaft. Door jullie klantenservice Én kunde blijven wij voor jullie kiezen. Terwijl we ook in ons eigen Julianadorp zouden kunnen blijven.

Vakkundig en vriendelijk

Zeer tevreden met geleverde diensten. Altijd duidelikke uitleg en verantwoording

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed en vriendelijk geholpen. Prima service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Topmensen! Vakkundig, eerlijk en Paul achter de frontdesk...supergozer!!!

Altijd vakwerk en ook als er iets met de garantie is op bepaalde onderdelen die toch niet zo goed zijn...dan verhalen zij de kosten op de leverancier...mits binnen de garantie periode!! Top!

Top, goed voor elkaar!!

Duidelijk en direct. Dank

Fijn bedrijf

Ik word altijd goed geholpen,,en ik ben zeer tevreden met deskundigjeid van de personeel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Doet z,n naam "Autovakmeester" eer aan.

De Mazda CX5 voor onderhoud gebracht, zijn netjes gebeld over de te vervangen onderdelen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en open ontvangst, zowel bij het bedrijf zelf als via de telefoon. Deskundig, oplossingsgericht en altijd een eerlijk antwoord. Een mooi familiebedrijf.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Wordt goed geholpen duidelijke uitleg

Kijken alles goed na .

Vriendelijk en kundig bedrijf

Behulpzaam en kundig.

Zeer tevreden!

Vriendelijk en vlot geholpen en na de keuring en kleine beurt hadden ze zelfs de auto gewassen. We waren blij verrast!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Eerste ervaring, maar ervaren als zeer prettig tig

Bij het eerste bezoek zeer prettig en gezellig ontvangen en goed geholpen. Er werd meegedacht en opties geboden. Kon behoorlijk snel terecht.

• Reden bezoek Andere reden

Zeer tevreden, vakkundig en snel. Top service

Weer helemaal top!!

Zoals altijd goede service , vriendelijke medewerkers Fijn dat er gebeld wordt wat er gemaakt moet worden aan de auto, en wat je kan verwachten aan kosten

Super goed

Auto is super gemaakt en de service is ook goed. Telefoontje van wat er gemaakt moet worden met de prijs erbij. En een super klantenservice.

Goed en professioneel bedrijf

Inmiddels meerdere auto's in onderhoud gehad, opvallend klantvriendelijk en service gericht.

Top.

Top service

Mijn auto thuis opgehaald ivm stukken accu. En weer netjes terug gebracht, omdat ik zelf niet in de gelegenheid was. Was ik super blij mee.

Molenvaart 357

1764 AR Breezand