Het bedrijf komt zijn afspraken na

Er worden geen onnodige dingen vervangen aan je auto en je krijgt altijd een prijsopgave vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer goede service en duidelijke kosten afspraken.

Alles helder en duidelijk uitgelegd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

flexibel na een vergeten afspraak!!

prima altijd netjes geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd eerlijk, goed en betrouwbaar

Ik kom al jaren bij Van Alfen. En dat is niet voor niets! Fijne communicatie, eerlijk. Ik word gebeld om te overleggen bij een reparatie, als er iets niet in orde is kan ik snel terecht. Als het nodig is, rijdt Van Alfen langs om naar de auto te kijken of wordt de auto opgehaald. De service is op alle fronten dik in orde. Ook worden de kosten die het komende jaar gaan komen al met je besproken. Wat ook wel zo fijn is. En als een auto echt niet meer te repareren is, kan hij met je meekijken naar een andere auto.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd netjes volgens afgesproken afspraken

Kan altijd onverwachts terrecht voor kleine dingen ook na werktijd word er op je gewacht en altijd netjes volgens afgesproken afspraken word alles gedaan en overlegd ...ik kom hier nu al 28 jaar

Prima garage!

Wij zijn zeer tevreden over deze garage. Ook in deze tijd werken zij keurig en brengen ze de auto netjes ontsmet weer terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekebde vakmanschap, persoonlijke service, meedenken

Uitstekend vakmanschap, persoonlijke service en denkt mee.

Heel goed

Heel goed

Super goede vakman

Je wordt hier altijd gastvrij ontvangen, bijna nooit wachttijden, goed persoonlijk advies en smeert je zeker geen onnodige reparaties aan. Hier wordt altijd met je mee gedacht. Ik zal hier niet snel weg gaan als klant.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prettige manier van werken.

Behalve de apk krijg je goed advies over wat er verder met dae auto moet gebeuren.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijkheid, goede service en juiste advisering staan hoog in de prioriteitenlijst

Gewoon een goede vakgarage met bekwame monteurs

• Reden bezoek Andere reden

goede ervaring

goede en duidelijk advies altijd en vriendelijke behandeling

• Reden bezoek Andere reden

Super geholpen

Fijn dat er altijd tijd voor je is. Ook al is er iets plotseling kapot aan je voertuig.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, transparant en getrouwbaar

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijke, vakkundige en snelle service.

Vriendelijke, vakkundige en snelle service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Deskundig en goede service, en dat al sinds jaren!

prima garage en snelle service. zeer tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vertrouwd, adequaat, effectief. Prima service.

zie hiervoor

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vakkundige mensen en goede service

Afspraak = afspraak (ze komen na wat ze zeggen). Prettige mensen, goede service en kwaliteit!

Snelle en goede service.

Fijne garage, echt een aanrader.

Zuinig-snel-goed

Zowel de classic car van mijn echtgenoot als mijn oude saaie VW worden liefdevol onderhanden genomen. Wat nodig is wordt gedaan, geen extra flauwekul. Alles netjes op de afgesproken tijd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk en openheid in service en onderhoud

Vakbekwaamheid in service en onderhoud, geeft ook duidelijk advies voor vervanging van onderdelen en slijtage.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Al jaren een vertrouwd adres om te komen.

Al jaren bij dit autobedrijf klant, super tevreden.. Al verschillende auto"s bij hun in onderhoud gehad, en nog steeds de huidige auto in onderhoud.. En ook via mij, meerdere famielieleden auto bij hun in onderhoud.. Je wordt altijd keurig geholpen, al sta je onderweg met pech.. Ook super goed advies bij aankoop van een auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

fijn familiebedrijf...waar de klant en service voorop staan!

snelle eerlijke vakkundige service! zo wil je behandelt worden ...fijne mensen. en ook nog eens een faire prijs voor de geleverde materialen en arbeid...kortom een aanrader

Top service

Al jaren mijn auto hier in onderhoud. Top service!

Snelle en professionele hulp

Al jaren wordt de Kia van mijn vrouw bij van Alfen onderhouden. Betrouwbare partij met snell service wat ons betreft.

Korte Uitweg 2

3998 WL Schalkwijk (houten)

Over Autovakmeester