goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb nooit een probleem ben al altijd klant en kom ook niet bij een ander omdat ik veel vertrouwen heb in dit bedrijf kan het een ieder aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, er wordt goed uitleg gegeven, ze komen betrouwbaar over en er wordt met je meegedacht.\r\nAls je lang moet wachten is er wat weinig aanwezig voor je.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben zeer goede ervaringen met Autobedrijf Slagter.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf keurig net bedrijf, klantvriendelijk en een top kwaliteit.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het garage bedrijf Slager heeft service hoog in het vaandel. Dat blijkt in allerlei zaken, als het nu over verkoop gaat of over onderhoud je krijgt waar voor je geld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf door al vele jaren klant te zijn bevestig ik hun betrouwbaarheid - service -en communicatie. Er wordt tijd genomen voor een persoonlijke benadering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaringen.Ik wordt altijd snel en goed geholpen. Hier weten ze nog wat service is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ondersteuning bij aanschaf 2e hands auto en vervolgens hetzelfde bij onderhoud en reparaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima garage. Snelle service tegen redelijke prijzen.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekende ervaring, zeer klantvriendelijk en accuraat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt altijd snel en netjes aan mijn auto gewerkt - en gebeld als het een grote uitgave wordt - en kan daar altijd terecht voor advies of als er een lampje vervangen moet worden en de koffie staat klaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Denken mee om probleemoplossingen te vinden. Prettig in omgang. Goed in overleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over de kwaliteit service en bereidwiligheid om te helpen. Kent zijn klanten.\r\nAl sinds jaar en dag mijn garage en dat blijft zo!!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De mensen staan altijd klaar en blijven vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst betrouwbaar en kennis op vele merken.\r\nKlantvriendelijk, doen niet iets als het niet nodig is.\r\nBen inmiddels 18 jaar goed geholpen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed al meer dan 25 jaar klant
  • Reden bezoek Andere reden