Vertrouwd en goed
Zeer klantgericht en deskundig
Auto voor een beurt en met wat kleine opmerkingen gebracht. Gerepareerd binnen gestelde tijd en weet netjes afgeleverd.
Wij zijn zeer tevreden over dit autobedrijf, service staat hoog in het vaandel, deskundig op meerdere merken van auto's, kortom een fijn bebrijf om door geholpen te worden..
We zijn al jaren klant en er wordt altijd met je meegedacht. Diverse auto's hebben we hier aangeschaft en alle onderhoud doen we er ook. Perfecte service, compleet met je thuis afzetten als je de auto brengt tot de auto weer thuis afleveren als hij klaar is. Waar vind je dat nou nog?
Altijd bereid om te helpen en mee te denken in oplossingen.
apk en reparatie uitgevoerd volgens vooraf gemaakte afspraak
Prima service, Snel geholpen
Voor het vervangen van de bougies kon ik dezelfde dag terecht. Ook kreeg ik kundig advies in het geval er toch nog startproblemen zouden zijn.
geen klachten betreft onderhoud of reparatie