Je kunt altijd voor reparatie bij garage de Rijk terecht ook zonder afspraak. De auto wordt na de APK weer bij ons thuis afgeleverd, dat noem ik echte service. De kosten vallen altijd erg mee volgens ons een zeer redelijk tarief. We hopen nog lange tijd van deze service gebruik te kunnen maken.
Het is fijne garage waar je vriendelijk wordt behandeld. Ook wordt meegedacht en afspraken zijn goed te maken. Er wordt met je meegedacht. Kortom een fijne garage.
Goede service, snel en deskundig geholpen.
ik hoef zelf niet zo na te denken want mijn autovakmeester is een meester in zijn vak
Ik laat mijn auto hier altijd nakijken. Voor apk, of onderhoudsbeurt. Weinig tot geen problemen ondervonden. En je hebt je auto zo terug. Tot nu toe zeer tevreden!
Altijd correct geholpen
Één Belletje en ze staan voor je klaar super goede service en betrouwbaar de auto word na een controle weer bij je thuis afgeleverd mooier kan niet een dikke vette TIEN
Goed geholpen en je word goed op de hoogte gehouden wat er gebeuren moet en wat het gaat kosten. Dus je word niet voor het blok gezet. Altijd fijn dat je weet waar je aan toe bent.
snelle hulp kwaliteit in herstel
Auto wordt gehaald en gebracht vanaf huis , top!
We komen hier al jaren met onze auto's voor de apk en ook voor de inruil. Mark en John denken goed mee in oplossingen en zijn bereid om net dat stapje extra te doen om het voor elkaar te krijgen. Ze zijn realistisch in hun oordeel en geven een duidelijk antwoord.
Auto naar de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Op advies gecombineerd met de jaarlijkse Apk-keuring. In één ochtend klaar! Goede service.
Vakkundige mensen. Er wordt bij duurdere reparaties altijd telefonisch overlegd. Als ik de auto breng wordt ik weer thuisgebracht en als de auto klaar is wordt hij voor de deur neergezet en de sleutel door de brievenbus gegooid.
Op een redelijke vakkundige manier aanpak van autoproblemen in de breedste zin van het woord.
Snelle afspraken en prima service
Prettige garage
Telefonisch contact gehad en hij heeft komen , ik kon het regelen om zelf bij de garage te komen en alles te laten controleren , dag erna nog eens controle en advies op zaterdag zodat ik veilig op vakantie kon
We worden altijd goed en snel geholpen door Marc.
Best dealer, good price, all its top
Goede service en klantvriendelijk
Ze zijn er direct als je ze nodig bent Behulpzaam en zeer vriendelijk
goede.service
Snelle service en probleem snel verholpen
Klant vriendelijk, altijd klaar voor een praatje! Goede service!