goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde eens iest anders!! Wat te doen!! Welke auto zou ik willen met een budget van € 5000,00. Hij dient zuinig te zijn, weinig kilometers en betrouwbaar! Daar ik reeds 9 jaar in eem Volkswagen Lupo rij en deze ons prima bevalt ben ik gaan zoeken.\r\nEn ja daar stond wederom een LUPO op internet met weinig op de teller (36.000 km.)en 9 jaar oud. Kan dat wel? Is er niet mee gerommeld? Is deze schadevrij?\r\nBij het eerste bezoek bij Tom van Mensvoort had ik geen enkel wantrouwen meer. Pretige ontvangst. Ik ga mede af op de persoon die je te woord staat.\r\nOpen en eerlijk. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat de deal zeer snel was beklonken.\r\nIk rij nu weer in de mijn vertrouwde nieuwe LUPO rond die weer jaren mee kan.\r\n\r\nTom, je zoon en overige medewerkers BEDANKT\r\n\r\n \r\n

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heb mijn saab 9-3 laten polijsten, en een paar deukjes eruit laten halen.hebben hem ook van binnen gepoetst. ziet er weer als nieuw uit.en de prijs viel heel erg mee.ben zeer tevreden.echt een aanrader.
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf netjes gepoetst zeer vakkundig en secuur werk
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf dit bedrijf heeft een goede service naar de klanten toe
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf van Mensvoort.\r\n\r\nNetjes geholpen en snel kunnen handelen.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wIJ WAREN EEN DAGJE AAN HET ORIENTEREN VOOR DE AANSCHAF VAN EEN GOEDE GEBRUIKTE DIESEL AUTO OM MEE OP VAKANTIE TE GAAN, OMDAT HET BUDGET NIET ERG GROOT WAS EN IK EIGENLIJK MIJN GEWELDIGE VOLVO NIET KWIJT WILDE WAS HET ERG MOEILIJK. TOEN WIJ ONS VERHAAL BIJ ROB ONS VERHAAL GEDAAN HADDEN WISTEN WE NIET WAT ONS OVERKWAM, ER WERD MEEGEDACHT EN NIET ALLEEN IN DE RICHTING VAN HET BEDRIJF MAAR ZEKER OOK NAAR ONS TOE,DIT MAAK JE NOG MAAR ZELDE MEE DAT EEN AUTOBEDRIJF HART VOOR DE KLANT HEEFT. eCHT MENSEN VOOR EEN MENSELIJK ADVIES EN EEN MEEDENKEND BEDRIJF ZIT JE STEENGOED BIJ VAN MENSVOORT ALLEEN DE NAAM ZEGT HET EIGENLIJK AL.iK WEET ZEKER DAT ONZE VOLGENDE AUTO BIJ DIT BEDRIJF WORD AANGESCHAFT. MENSEN VAN AUTOBEDRIJF MENSVOORT HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE GOEDE EN WELGEMEENDE ADVIEZEN.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positieve ervaringen met het autobedrijf T. van Mensvoort B.V. Een bedrijf wat de goede combinatie van klant vriendelijkheid, service gerichtheid, betrouwbaarheid en deskundigheid heeft gevonden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alweer een zeer tevreden klant, een bedrijf wat ons direct een goed gevoel gaf.\r\nWe zijn uitstekend en correct behandeld.\r\nDe auto die we er kochten werd perfect afgeleverd, en afspraken zijn correct nagekomen.\r\nWij gaan in de toekomst hier zeker weer terug, en vinden autobedrijf van Mensvoort een absolute aanrader.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer bij garage van Mensvoort een een bijna nieuwe Nissan Qashqai gekocht.\r\nWij zijn zeer tevreden over de aankoop van de auto.\r\nDe onderhandelingen met vader en zoon van Mensvoort over de inruil van onze Vito gingen naar ieders tevredenheid.Ik kan me niet voorstellen dat als erin de toekomst een probleempje met de Nissan zal voordoen dit niet tot aller tevrededeheid zal worden opgelost.\r\nAlles omvattend kunnen wij tegen toekomstige kopers zeggen\r\n U kunt bij dit bedrijf op een eerlijke en open manier zaken doen. \r\nVan ons krijgt autobedrijf Van Mensvoort de maximale score

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de week een Audi A3 sportback automaat met full options bij Van Mensvoort gekocht. Je wordt vakkundig geholpen. Ze geven je het gevoel dat je interessant bent voor hen. Ik had wat in te ruilen. Overal waar je komt wordt je oude auto meteen afgekraakt. Je hebt er 8 jaar (probleemloos)in gereden. Het is een stuk van je leven geworden. Dat laat je niet afkraken. Dat heeft niets met sentimenteel gedoe te maken. Als je van je eigen auto afmoet dan krijg je er (bijna) niets voor en elke andere auto die je koopt moet je duur betalen. Zo niet bij Van Mensvoort. Wel is er stevig onderhandeld. Toch hebben beiden er een goed gevoel aan \r\novergehouden, want anders was de (ver)koop niet doorgegaan. \r\nIk hoop met deze nieuwe aankoop ook lang en probleemloos kan rijden. Voorlopig zie ik dat wel zitten.\r\nIk hoop dat ik dat over een half jaar, en nog later, ook nog steeds kan zeggen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig bedrijf met een service zoals het hoort. Wij gaan bij een volgende aankoop zeker ook hier weer kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele aardige mensen. Kwam daar alleen kijken om misschien een auto in de toekomst aan te schaffen. Als ik het geld bij elkaar heb kom ik zeker nog een keer langs om mijn wens in vervulling te laten gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg vakkundig geholpen door het leuke personeel. Zeker de moeite om hier eens een kijkje te gaan nemen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb enkele weken geleden voor de tweede keer bij dit bedrijf een gebruikte auto gekocht en die bevalt tot heden prima. Een bij de aankoop niet opgemerkt probleem met de achterbumper is tot volle tevredenheid opgelost. Ik vind het een net bedrijf met klantvriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn bedrijf, kom hier al jaren. Ze hebben mij al meerdre keren een prima auto verkocht, Bij een gebruikte auto heb je altijd\r\nwel een probleempje mar die worden altijd zonder probleem opgelost.\r\n\r\nDeze mensen weten waar ze het over hebben, en er wordt je niets opgedrongen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hen een te dure peugeot 307 SW gekocht met veel mankementen. ben 4 x voor dezelfde klacht terug geweest nl. een lekke airco.Verder had de auto een probleem in het electisch systeem en kantelende zuigers. kortom een ramp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe een goede eerlijke service. Ik heb een week geleden een auto gekocht bij dit bedrijf en de service was goed. Mijn auto is in prachtige staat afgeleverd en bevalt goed tot nu toe. Een paar kleine mankementjes zijn aan het licht gekomen, maar dat kon dit bedrijf ook niet voorzien. Ik ga ervan uit dat dit binnenkort opgelost gaat worden. Een nononse bedrijf en een normale manier van behandeling, (geen geslijm of verkooptechniek gezeur.)\r\nDus de 1e indruk is goed, nu afwachten hoe de service verder is, maar mijn gevoel zegt dat dat ook wel goed zit!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hebben een auto gekocht bij dit bedrijf.\r\nZeer tevreden over de onderhandelingen en service.\r\nZeker aan te raden dit bedrijf

Valkenswaardseweg 32 A

5595 CB Leende