Fantastisch!

Ik stond op de hoek mn banden op te pompen ze toen mn ventiel van m'n achterband afbrak! Dikke stress! Gelukkig konden ze me hier direct helpen en hebben ze mn ventiel vervangen en mn band er olnieuw opgezet. Wat een toppers! Dikke aanrader.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prettig bedrijf met vakkennis.

Een eerlijk advies, vakkennis en prettige mensen. Simpeler een eerlijker kan ik het niet uitleggen

Ervaring met van Rijn prima

Snel afspraak kunnen maken en snel keuring en beurt gedaan. En auto binnen schoon gemaakt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed, al moest ik wel wat geduld hebben.

Auto gebracht voor apk en groot onderhoud. Was de auto drie dagen kwijt wegens te bestellen onderdeel. Kon hem tussendoor nog wel gebruiken voor een noodzakelijke rit. Ben sinds enkele jaren klant bij deze garage. Is heel wat duurder dan mijn vorige garage. Die was van eigenaren die allang AOW ontvingen een veel lager uurtarief hanteerden en zo mogelijk ook wel met gebruikte onderdelen werkten. Maar ja kwaliteit heeft zijn prijs. En wat dat betreft zit het wel goed.

super

Altijd staan ze voor iedereen klaar.

vakmannen

vakmannen

Supersnelle service

Mijn auto kwam met een kapotte airco motor. En is zeer snel en netjes vervangen

• Reden bezoek N.v.t.

eerlijk, direct, betrouwbaar

zie boven

Meestal goed

Op 21 september heb ik een mail gestuurd naar de garage met een vraag over mijn ( hoge) APK rekening. Ik wacht nog op antwoord en zal aan de hand van het antwoord beter kunnen reageren.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede en betaalbare service.

Na afloop wordt duidelijk uitgelegd wat je de volgende keer kan verwachten en waar je op moet letten in het vervolg.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed geholpen en afspraak kon snel ingepland worden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Super snel en goed geholpen

Lekke band.. ik werd meteen geholpen en binnen een kwartier was mijn band weer gefixt

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Geen garage hoppen meer voor mij

Ben zeer tevreden over de service, deskundig- en duidelijkheid, zo kom je niet voor verassingen te staan. Uiterst vriendelijk personeel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top bedrijf !! En vriendelijke personeel. En goede service.

Een aanrader voor u auto

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel en deskundig geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Uitstekende service en kennis.

Al jaren klant bij van Rijn. Altijd goede service en kennis van zaken. Altijd tijd voor de klant.

Geweldig....

Stel aardige medewerkers ik kreeg koffie en een aardig praatje bij binnenkomst. Ik kreeg een leenfiets mee en ik werd keurig gebeld toen mijn auto klaar was de kosten vielen mee en toen ook weer een aardig praatje toen ik mijn auto weer ophaalde.... Goede garage met aardig personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima alles gedaan wat ik gevraagd heb

Alles Prima

Zeer positief

Vriendelijke no-noncense benadering. Van Rijn heeft er een klant bij. Zal deze garage bij iedereen hartelijk aanbeveling!!!! Dank voor de snelle en professionele hulp!!!!!

Prima vakwerk, goede service

Reparaties en onderhoud wordt altijd vakbekwaam en tot onze tevredenheid uitgevoerd. Afspraken worden nagekomen. Kortom, prima en betrouwbaar bedrijf

Altijd top geregeld!!!

Altijd top geregeld!!!

• Reden bezoek Andere reden

Snelle en goede service

We hadden snel een afspraak voor APK en grote beurt. Duidelijk contact en een goede afhandeling van alles.

100% oké.

Goede afspraken, die nagekomen worden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima garage, prima service, goede vakmensen

Grotendorst 8

1721 CW Broek op langedijk