Laden reviews...
112 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten roemen consequent het vriendelijke en betrouwbare team. Ze noemen vakmanschap, duidelijke uitleg en snelle service. De feedback benadrukt een goede prijs-kwaliteitverhouding en gemakkelijke afspraken. Over het algemeen toont deze garage een betrouwbare partner met klantgerichte service.
Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar voor deze garage maak ik graag een uitzondering. Alles rondom de APK, kleine beurt en het vervangen van de distributieriem is ontzettend prettig verlopen. Eerlijk advies, duidelijke kosten en fantastische service met het halen en brengen van mijn auto. Heel fijn om te merken dat je als klant echt goed en eerlijk geholpen wordt. Absoluut een aanrader!
19 August 2026
Irene
Zuid-Scharwoude
Fijn geholpen en snelle service
19 August 2026
Marja
Broek op Langedijk
Grote beurt aan mijn auto laten doen. Rijdt daarna weer heerlijk en geeft een vertrouwd gevoel.
17 August 2026
Michel
Heerhugowaard
Onzettend snel en vakkundig geholpen. Dankjewel Paul.
16 August 2026
Mirjam
HEERHUGOWAARD
Altijd vanaf moment van afspreken tot auto thuis staat netjes en vriendelijk geholpen. Ze weten qua kennis en kunnen ze wat ze voor mijn auto kunnen doen. Waardoor ik weer jaar veilig rij en de garage weinig nodig heb. Gewoon top
16 August 2026
Ilse
Broek op Langedijk
Zoals altijd snelle en goede service. Wij komen hier graag
15 August 2026
Joost
Zuid Scharwoude
Altijd goede service op basis van de gemaakte afspraken. Persoonlijke aandacht en meestal tijd voor een praatje. De garage ziet er netjes uit. De monteurs zijn gezellige mensen en erg behulpzaam
Andere reden
13 August 2026
Sebastiaan
Dirkshorn
Spontaan langs gekomen, motorlampje brandde voor de 3e keer, andere garages konden het niet oplossen. Snel gebeld wat de oorzaak was, 's avonds was de auto klaar, ondanks de drukte. Boven verwachting.
13 August 2026
Myrthe
Heerhugowaard
Er wordt met je meegedacht en direct gehandeld!
Aankoop onderdelen en/of accessoires
12 August 2026
Petra
Sint Pancras
Airco was kapot. Afspraak gemaakt en snel en vakkundig gerepareerd. Een echte aanrader
9 August 2026
Erik
Zuid-Scharwoude
Onze VW Golf Plus kwam niet meer door de APK. De dorpels bleken te veel roest te hebben. Wat navraag hier en daar gedaan, maar niemand die het probleem wilde aanpakken. Men vond dat de auto rijp voor de sloop was... Maar bij Van Rijn hebben ze het wel aangepakt en er 2 nieuwe dorpels ingelast tegen een scherpe prijs, zodat wij weer en aantal jaren vooruit kunnen i.p.v. naar de sloop brengen. Als verrassing bleken de dorpels niet zwart gespoten te zijn, maar keurig in de metallic blauwe kleur van de auto! Top, dat had ik niet verwacht voor deze prijs. Super aardige vaklui, kan ze van harte aanbevelen.
6 August 2026
Maarten
Broek op Langedijk
Storing snel verholpen en duidelijk verteld wat het probleem was
1 August 2026
B Stegers
Professional
28 July 2026
Pieter-Jan
Zuid-Scharwoude
De reparatie ging vrij snel. De monteur had goede kennis van zaken.
28 July 2026
Henk
Broek op langedijk
Had even relatief snel wat nodig en viavia kreeg ik deze garage door. Ik daar als vreemde heen, alleen werd gelijk vriendelijk aangesproken en de eigenaar stopte even met zijn werkzaamheden om mij te helpen. Daarna goed, kundig en ervaren geholpen waardoor ik weer verder kan. Superservice.
Aankoop onderdelen en/of accessoires
17 July 2026
Gerko
Broek Op Langedijk
We hebben een gebruikte auto gekocht, alles wordt uitgelegd en verteld over de historie van de auto. Het voelt gewoon goed om daar zaken te doen.
Aanschaf gebruikte auto
14 July 2026
Roelof
Anna Paulowna
Snel en precies werk. Vriendelijk ontvangst. Gezellig monteurs.
13 July 2026
Maya
Zuid-Scharwoude
Als je Paul van Rijn belt wordt je altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en hij komt altijd met een passende oplossing of adviezen.
12 July 2026
Harm
Broek Op Langedijk
Altijd goede adviezen en behulpzaam, vriendelijke bejegening
6 July 2026
Caroline
Zuid Scharwoude
Mijn auto gebruikte veel olie. Door produkt in mijn tank te gooien, voorkwam hij dat ik dure reparatie moest. Ook duidelijke uitleg. Daarna kwam de auto door de roetmeting.
2 July 2026
Tamara
Koster
Goede en eerlijke adviezen.
22 June 2026
Ria
Broek Op Langedijk
Wij kwamen voor het taxeren van onze auto
N.v.t.
N.v.t.
Andere reden
20 June 2026
Paul
Heerhugowaard
Grote beurt, Snel en goed uitgevoerd.prettige sfeer. Altijd tevreden in deze garage. Ik kom hier al jaren.
14 June 2026
Ruud
Zuid Scharwoude
Al jaren en jaren , komen wij met onze auto en camper bij jullie bedrijf. Onze ervaring is dat er altijd met je wordt meegedacht, ook met onze portemonnee! Keurig advies wat nu moet worden gedaan en wat nog even kan wachten tot volgende keer. Ook als we in het buitenland zijn en er is iets, staat Paul altijd klaar met advies. We rijden altijd met een goed gevoel, omdat onze auto's keurig onderhouden worden!
14 June 2026
Yone
Noord Scharwoude
Heel goeie service en deskundig advies.
13 June 2026
Lex