Snelle goede service

Grote beurt laten uitvoeren. Alles keurig gedaan volgens afspraak

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed geholpen en duidelijke communicatie

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snel, goed en fijne communicatie

Helemaal tevreden

Vlot afspraak gemaakt, Auto was snel weer beschikbaar, Duidelijke uitleg van de werkzaamheden, Duidelijke uitleg van de prijsberekening.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden zoals altijd.

Zoals gewend, waren we ook deze keer zeer tevreden over de service.

Nvt

Nvt

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik werd vriendelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd omtrent de inhoud en werkwijze van het AutoOnderhoudsPlan. Verder transparant over de kosten met betrekking tot onderhoud en reparatie van de auto.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een prima garage, goede vaklui.

Gemakkelijk een afspraak te maken, prettige ontvangst, vakkundige benadering. Goede koffie (héél belangrijk 's ochtends!) en vriendelijke vakmensen. Ik vond het heel prettig om tijdens het wachten gewoon de krant te kunnen lezen. Een heel prettige bijkomstigheid vond ik dat er hier géén harde muziek werd gedraaid/geen radio hoorbaar aanstond!!!

Eerste keer.

Kan na 1 keer nog geen juiste ervaring formuleren maar hoop dat die alleen maar beter wordt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Auto kreeg apk en grote beurt. 'S morgens auto gebracht, monteur heeft mij naar huis gebracht en 's middags werd ik weer opgehaald toen de auto weer klaar was. Extra kosten worden eerst overlegd. Prima service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Afspraak zonder problemen op mijn verzoek verzet naar vroeger tijdstip. Prettig en vlot geholpen. Aandacht voor probleem (airco vloeistof verlies) en mogelijke oplossingen. Met kostenraming per oplossing.

Altijd goede service

Mijn vaste adres voor onderhoud.

Prima vakgarage

Begint op de afgesproken tijd, is niet noemenswaardig duurder geworden sinds een jaar geleden. Opmerkingen worden serieus genomen(zitting en leuning afdekken als de monteur met de auto rijdt)

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Perfecte service, vriendelijke benadering.

Men houdt zich keurig aan afspraken.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed geholpen en snel terecht voor apk keuring.

Voor mijn apk keuring kon ik op korte termijn al terecht. Indien er bijzonderheden zijn laten ze het altijd gelijk weten. Dat is heel fijn.

Meedenken met de klant!

Ik had een afspraak voor een airco-onderhoudsbeurt. Toen zagen ze dat ik binnen 2 weken een oproep zou krijgen voor de APK. Deze (en een kleine beurt) werd meteen mee gedaan, zodat ik de auto niet 2x hoefde te missen! Verder keurige service en heldere uitleg!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service en heel klantvriendelijk

Wij komen hier al n tijdje met al onze auto's . We zijn heel tevreden over de service en openheid.Hogere reparatie kosten ,dan wordt er gebeld, vooraf zoals t hoort . Wij hebben een goed gevoel over deze garage .

Supersnelle service

Snelle goede correcte service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles gedaan wat gedaan moest worden

Goede garage

Vriendelijk, duidelijk, servicegericht, vakkundig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima geholpen Dag van tevoren auto neerzetten en een belletje als de auto klaar is.

goede service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden goede sevice vakwerk

Mijn ervaring met Vullings .Het zijn vakmensen ze verlenen nog echte service.Bovendien zijn ze erg vriendelijk Ik heb geen verstand van auto`s maar ik vertrouw ze volledig. Ik vind dat iedereen met pech naar Vullings moet gaan

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima, snel en helemaal niet duur

Gewoon prima

Helemaal super

Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk

Ferdinand Bolstraat 10

5914XN Venlo