zeer goede service

ik kan alleen maar zeggen ik zeer positieve ervaring heb ga zo door

Erg positief

Voor onderhoud van mijn airco een afspraak gemaakt. Alles correct en vakkundig volgens afspraak gedaan. Er wordt meegedacht en ook dat is positief.

Snelle en professionele afhandeling

Alles prima volgens afspraak gegaan. Alle gegevens van jouw auto worden bijgehouden zodat ze precies weten welke reparaties en onderhoudsbeurten zijn uitgevoerd in t verleden

Fantastische service!

Van zomer- naar winterbanden was snel vervangen. Weer thuis ontdekte ik een spijker in een band. Werd meteen kosteloos opgelost.

Snel en goed

Alles prima

Allemaal goed gegaan

Top garage

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik kon snel terecht en de communicatie verliep goed.

Snel en vakkundig geholpen

Snel s middags auto achtergelaten volgende dag apk + kleine beurt en vakkundig geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Smorgens de auto gebracht. Was binnen 2 uur al klaar. Leenauto goed geregeld. Bedankt voor de service.

Goede ervaring

Ik heb via Oponeo 2 Vredestein Quattrac 205/55/R16 banden besteld en deze laten opsturen maar garage Vullings te Venlo. (een van de montage partners van banden bedrijf Openeo) Ik kende Garage Vullings helemaal niet, maar las wel goede reviews. 3 dagen na bestelling bij Oponeo, zijn de banden afgeleverd bij Garage Vullings te Venlo, ik heb een afspraak gemaakt voor 2 dagen later. Ik ben vriendelijk ontvangen met koffie en ik werd direkt geholpen. Na 30 minuten was de klus geklaard. Mijn ervaring was positief, ze hebben de banden netjes gemonteerd en uitgebalanceerd voor een zeer redelijke montage prijs van 15,00 euro per band. (bij kwik fit 30,00 euro per band). Uitbalanceren kan soms problematisch zijn, maar na montage ben ik de Duitse snelweg opgegaan en even naar 140 km per uur om te bezien of er geen trillingen waren en die waren er dus niet, dus kortom goed uitgebalanceerd, dat heb ik echt wel eens anders meegemaakt. Kortom prima ervaring bij Garage Vullings!! En bovendien liefst 62,00 euro voor 2 banden uitgespaard t.o.v. de banden concurrentie, zoals Kwik Fit!

Klasse

Altijd goed

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

kundig, mee denkend en flexibel

We hadden een afspraak verkeerd ingezet en stonden niet in de agenda. Men heeft er toch tijd voor gemaakt om ons te helpen en dit was fijn. Er werd mee gedacht in oplossingen en we zijn goed geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goed, vriendelijk en correcte behandeling

Airco onderhoud: goed, correct en snel geregeld. Dit Vullings is zeker een aanrader.

Prima geholpen

Eerste keer dat ik airco onderhoudsbeurt heb laten uit voeren en dat is tot volle tevredenheid uitgevoerd

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Mijn platte band werd binnen een uur verwisseld met een van mijn opgeslagen zomerbanden (ik had geen reservewiel) dus ik kon weer rijden! De volgende dag werd mijn gerepareerde wiel weer gemonteerd én mijn reservewiel geregeld in de achterbak! Lang leve mijn onderhoudskontrakt!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Was weer TOP.

Garage denkt mee als er vragen zijm.

snelle en goede service

Lampje van stadslicht was kapot. Bij mijn bezoek bij Vakgarage Vullings werd ik gelijk goed geholpen en werd lampje verwisseld. Prima service.

uitstekend geholpen en gemonteerd

Trekhaak onder auto laten monteren inclusief fietsendrager, gratis leenauto en duidelijke uitleg over afneembare trekhaak en montage fietsendrager.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Alleen een beetje jammer van de grote hoeveelheden bandenvet op de velgen. Dat betekend weer een dagje poetsen.

Betrouwbaar en goede service

Betrouwbaar en goede service!

Top!

Goede service, vriendelijk, goede communicatie!

Geweldig!!

Waar ik al vaak met dezelfde problemen bij een garage was geweest en er niets gevonden kon worden ed.Konden ze bij deze garage wel de oorzaken vinden en verhelpen. Er bleek zelfs door een andere garage iets gedaan te zijn wat erg slecht had kunnen aflopen voor mij en andere weggebruikers en terwijl de auto daar niet voor bij garage Vullings kwam hebben hun het ontdekt en herstelt: nogmaals dank voor jullie alertheid! Onze auto’s gaan voortaan alleen nog maar naar garage Vullings.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Top!

Vriendelijk personeel en goede service.

Ferdinand Bolstraat 10

5914XN Venlo