Heel deskundig geholpen

Heel goed geholpen , vriendelijk en normale prijzen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer te vrede over deze garage

prima ervaringen

prima ervaringen

Goed geholpen

• Reden bezoek Andere reden

Zeer goede garage

Garage met deskundige en vakbelwaam personeel.

Klantvriendelijk

Ben altijd tevreden met de service en het behulpzame personeel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Snelle service, goede uitleg, vriendelijk

Ik kon al binnen 2 wkn terecht met de gebreken aan m'n auto. Ze hebben alles goed onderzocht. 2 gebreken bleken onterecht en de ander werd goed gerepareerd met daarbij goede uitleg over hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Nette garage met vriendelijk personeel!

Fijne garage

Kan niet anders zeggen dat mijn ervaring positief was. Bedrag 4eparatie was wel hoger maar dat was onvoorzien.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Heel klantvriendelijk en kennis van zaken

Top service

Ik kwam voor een apk en was vergeten om onderhoud te vragen. Desondanks toch uitgevoerd. Dank heren voor de goeie service!

zeer goede service

zeer goede service

goede service

goede afspraken en communicatie.

Prima!

Goede garage, goed onderhoud

Komen afspraken goed na

Makkelijk online afspraak maken Telefoontje over de kosten Mooi op tijd klaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer tevreden. Ze zijn wel een stuk duurder geworden. Prijsstijgingen die ver boven de inflatiecijfers uit gaan.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen

Super autogarage

Altijd weer.. Super garage, betrouwbaar en goed. Vooral op dit level doorblijven gaan..

Uitstekende service

Mijn Focus uit 2012 gaf storing bandenspanning. Langs gereden en meteen geholpen om het systeem te resetten. Tevens even een stadslicht lampje vervangen.

• Reden bezoek Andere reden

Snel

Snelle oplossing en reparatie

Goede snel en bekwaam

Vullings is een vriendelijke en goede service verlenend garagebedrijf.

Netjes en keurig

Prettige en kundige garage

X

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden, maar wel erg prijzig.

Makkelijk en op korte termijn online een afspraak kunnen maken. Overleggen ook goed voordat extra werkzaamheden gedaan worden. Er wordt netjes onderscheid gemaakt tussen wat voor APK nodig is en wat aanbevolen wordt om te doen. Wat mij wel tegenvalt is het hoge uurtarief en de prijzen voor bulkproducten als olie (24 euro/liter) en onderdelen, bij bijvoorbeeld Winparts liggen deze prijzen minimaal 50 tot 70% lager. Naar mijn mening reken je een laag werkplaatstarief en verdient goed op de gebruikte materialen, of een hoog uurtarief en dan geef je de klant een stukje van de korting die je bij de groothandel hebt. Nu voelt het dat je als klant dubbel betaalt. Ik weet dat veel garages dankzij de schaarste op deze manier kunnen werken, maar het prijsverschil met een merkdealer wordt zo wel erg klein. Aangezien ik de aanbevolen reparaties zelf kan uitvoeren heb ik de financiële schade kunnen beperken, maar ik hou toch gemengde gevoelens over aan dit garagebezoek.

Vakmanschap en vriendelijkheid

Een aangenaam bedrijf om te komen, vriendelijkheid en goede autoservice staat bij hun voorop….

Fijne garage.

Altijd vriendelijke ontvangst en weer goed geholpen. Vakkundig en helder met afspraken rondom reparaties. Mensen denken met je mee. Bij de laatste servicebeurt was er geen vervangene auto voor mij beschikbaar. Dit ondanks dat ik maandelijks 40 Euro ! betaal voor o.a. een vervangende auto bij reparaties en service beurten. Dat is dan weer jammer want de beurt was al 3 weken eerder ingepland. Misschien dat het de volgende keer wel lukt zodat ik van de score 8 een 10 kan maken.

Ferdinand Bolstraat 10

5914XN Venlo