X

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden, maar wel erg prijzig.

Makkelijk en op korte termijn online een afspraak kunnen maken. Overleggen ook goed voordat extra werkzaamheden gedaan worden. Er wordt netjes onderscheid gemaakt tussen wat voor APK nodig is en wat aanbevolen wordt om te doen. Wat mij wel tegenvalt is het hoge uurtarief en de prijzen voor bulkproducten als olie (24 euro/liter) en onderdelen, bij bijvoorbeeld Winparts liggen deze prijzen minimaal 50 tot 70% lager. Naar mijn mening reken je een laag werkplaatstarief en verdient goed op de gebruikte materialen, of een hoog uurtarief en dan geef je de klant een stukje van de korting die je bij de groothandel hebt. Nu voelt het dat je als klant dubbel betaalt. Ik weet dat veel garages dankzij de schaarste op deze manier kunnen werken, maar het prijsverschil met een merkdealer wordt zo wel erg klein. Aangezien ik de aanbevolen reparaties zelf kan uitvoeren heb ik de financiële schade kunnen beperken, maar ik hou toch gemengde gevoelens over aan dit garagebezoek.

Vakmanschap en vriendelijkheid

Een aangenaam bedrijf om te komen, vriendelijkheid en goede autoservice staat bij hun voorop….

Fijne garage.

Altijd vriendelijke ontvangst en weer goed geholpen. Vakkundig en helder met afspraken rondom reparaties. Mensen denken met je mee. Bij de laatste servicebeurt was er geen vervangene auto voor mij beschikbaar. Dit ondanks dat ik maandelijks 40 Euro ! betaal voor o.a. een vervangende auto bij reparaties en service beurten. Dat is dan weer jammer want de beurt was al 3 weken eerder ingepland. Misschien dat het de volgende keer wel lukt zodat ik van de score 8 een 10 kan maken.

Vakkundig, efficiënt.

Bedankt voor wat jullie hebben gedaan graag tot de volgende keer.

duidelijkheid in communicatie

vertrouwenwekkende ervaringen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Iemand vertelde dat mijn achterlicht defect was, dus reed ik naar de garage vullings met de vraag of men dit probleem op wilde lossen. De monteur vroeg mij de sleutel van de auto en reed deze naar binnen voor het euvel op te lossen. 10 minuten later was de klus geklaard. Dit noem ik nou geweldige service. Alsnog dank hiervoor.

tevreden

heeft voldaan aan de wensen van de klant!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Alles volgens afspraak, mooier kan toch niet

eerlijk advies

Flinke spijker in de band. Net op randje van het loopvlak. Eerlijk advies en uitleg gekregen, waarom toch de 2 banden te vervangen. Dank voor de snelle service heren!!

Transparant en snel

Van tevoren gebeld voor een indicatie van tijd en kosten. Duidelijke communicatie en transparantie.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Prima geholpen

Correct en duidelijk.

Goed geholpen

Rob heeft alles perfect getegeld, alles volgens afspraak.

• Reden bezoek Andere reden

Altijd een oplossing

Frank heeft altijd een oplossing

zeer goed en snel geholpen

zeer goed en snel geholpen

Top geholpen!

Er was iets met mijn koplampen waardoor hij eigenlijk niet door de APK zou komen. Dat hebben ze goed opgelost na telefonisch contact.

snelle service

auto werd apk gekeurd en tevens onderhoudsbeurt. Om 08.00 gebracht en anderhalfuur later werd er al opgebeld dat de auto weer klaar was.

Lang wachten soms...

Helaas tweede keer moeten terug komen, voor vervangig Remkabel

Afspraak snel gemaakt

De afspraak werd direct telefonisch bevestigd door Rob. Hij belde nog een aantal keren terug om de status van de levering door te geven.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Goede service en advies

Uitstekend.

Behulpzaam, meedenkend, flexibel.

Goede en prettige service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk en duidelijk, heel tevreden

Ik kon snel terecht, geen verassingen en de mensen daar zijn heel vriendelijk. Mijn auto is weer in orde, ik ben zeer tevreden.

Ferdinand Bolstraat 10

5914XN Venlo