Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat bezoekers de klantenservice als vriendelijk en meedenkend ervaren. De communicatie wordt als duidelijk en open omschreven, met aandacht voor de klant. Er is sprake van een betrouwbare aanpak en een service die bijdraagt aan een ontspannen aankoop- en serviceervaring. Over het geheel genomen blijft de indruk positief en wordt vertrouwen opgebouwd.
Vriendelijk te woord gestaan en zeer vakkundig geholpen. Auto was zoals op de advertentie omschreven zeer mooi en in goede staat. Bij het ophalen van de auto nog een lekker kopje koffie en een leuk kaas en wijnpakketje gekregen.
8 July 2026
Henri
Elsloo
Heeft meegedacht en gezocht in de aanschaf van een nieuwe auto. Prettige communicatie, betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn tevreden!
22 April 2026
P
Hardinxveld-Giessendam
Klantvriendelijke benadering. Kundig. Adviserend
Andere reden
25 March 2026
WKF
Rotterdam
Daar auto gekocht wilde alleen voor kleur kijken mochten meteen proefritje maken. Vriendelijke mensen uiteindelijk auto gekocht. Mooi gepoetst leuke strik erom heen. leuk pakketje met nootjes wijntje en kaasjes. erg leuk net iets extra’s word erg gewaardeerd.
18 January 2026
Brendy
kerkdriel
Heb onlangs mijn auto daar gekocht en van kijken, proefrit, kopen alles volgens wens verlopen. Je voelt je als klant echt gewaardeerd en ze waren de enige met de juiste informatie op hun advertentie. en de auto stond er super bij.
17 November 2025
Stefan
Oss
Ik ben geen vaste klant,maar ik ben al een paar keer prima geholpen met onverwachte reparaties aan m'n auto. Erg vriendelijke mensen ook.
Reparatie en/of schadeherstel
11 November 2025
Henk
Hardinxveld
Door goede service binnen twee weken weer veilig onderweg in een nieuwe auto.
21 October 2025
Jantine
Hardinxveld-Giessendam
De bestelbus gevonden op het internet. Zag er als nieuw uit op de foto’s en de beschrijving. Afspraak gemaakt voor proefrit en bleek niks van gelogen te zijn. Fijne service en een warm welkom.
4 September 2025
Johnny
Roosendaal
Ik zag de auto die ik wou staan via internet, Na kort duidelijk en snel email contact diezelfde dag gaan kjjken. Super ontvangen, duidelijke afspraken, en een zeer goede deal voor de auto al zeg ik t zelf.
13 August 2025
Niels
Oosterbeek
Nette auto zoals aan de telefoon dior verkoper uitgelegd. Extra poetsbeurt gekregen en mooi kadootje bij ophalen. Eerste keer hier een auto gekocht maar goed gevoel erover.
7 August 2025
Jan Strijbos
Oostelbeers
Vriendelijk in direct contact, mail en telefoon, meedenkend, nemen de tijd voor je.
25 June 2025
Laura
Zeewolde
Het kopen van een gebruikte auto en het inruilen van onze oude auto was een fijne ervaring! Wij werden op een vriendelijke manier geholpen en er werd ruim tijd vrijgemaakt om ons goed te kunnen helpen. We voelden ons op geen enkel moment onder druk gezet om maar snel tot aankoop over te gaan. Iets wat elders soms nog wel eens anders is. Autovakmeester van Lopik bedankt!
N.v.t.
8 June 2025
Peter
Capelle aan den IJssel
snel en deskundig ,alles netjes geregeld. Grote klasse .
Onderhoud en/of APK
13 May 2025
jos both
raamsdonksveer
Afgelopen week hebben wij hier een occasion gekocht. We zijn op een prettige, eerlijke manier geholpen. Er werd alle tijd genomen en alles voelde erg betrouwbaar aan. We raden deze garage aan.
19 April 2025
Manja
Enschede
zeer goed geholpen
Reparatie en/of schadeherstel
15 March 2025
Sjaak den Breejen
hardinxveld-giessendam
Mooie en gemoedelijke ervaring bij de aankoop van m’n eerste autootje! Goed ontvangen met strik en bedankje!!! Top!
2 March 2025
Hermien
Groede
Nette service Mooie auto gekocht Snelle aflevering Dankjewel voor de goede zorgen
2 February 2025
Shireen Commijs klein
Putte
Keurig en heel vriendelijk geholpen. Je kon alles vragen en ze namen de tijd voor je!
20 January 2025
S
L
Ik heb een auto gekocht, prima service Het is nu mijn vaste adres Ook voor onderhoud.
12 January 2025
Herman De Heus
Sliedrecht
Pas een auto gekocht, prima geholpen, zowel bij de eerste contacten als bij de aflevering.
7 January 2025
Roma
Papendrecht
het contact met de verkoper was buitengewoon prettig. Er werd in alle rust gesproken over de aan te kopen auto, geen vraag was te veel. De auto zag er perfect uit, onderhoudsboekjes en facturen beschikbaar. Er was geen enkele reden om niet tot een aankoop over te gaan. Na een grote beurt werd de auto volgens afspraak geleverd en functioneert naar verwachting. Professioneel bedrijf waar ik alleen maar heel veel waardering voor kan uitspreken. Een aanrader dus.
25 October 2024
Jos
Tilburg
Gastvrije ontvangst en alle tijd voor je vragen. Voelde al snel vertrouwd en dat bleek ook wel toen we een proefrit gingen maken en dat zonder wantrouwen of iets achter moeten laten. Occasion gekocht en goede afspraken gemaakt. Echt top allemaal. Bij ophalen van de auto weer een gastvrij ontvangst en een heerlijk autootje, tip-top in orde, met garantie. Wij zijn heel erg beindrukt met deze garage en het personeel! Zijn ook overtuigd dat, mocht er iets zijn, na verloop van tijd, dat ze het ook zeker naar vermogen zullen oplossen. Top, open , eerlijk en transparant!!
16 September 2024
Ineke
Sint Philipsland
Netjes geholpen. Goede service en vriendelijk personeel!
21 August 2024
Channah
Molenaarsgraaf
Zeer vriendelijk en topservice!
N.v.t.
19 June 2024
Carolien Fok
dordrecht
De kleinschaligheid waarborgt een prettig contact bij de inruil/aankoop van een auto. Als klant wordt je serieus genomen waardoor een open gesprek kan plaatsvinden. Alle plussen en minnen zijn duidelijk besproken.
29 April 2024
Paul