goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst afspraken werden netjes nagekomen en duidelijke uitleg.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel goed autobedrijf. Het blijft altijd lastig om na te gaan hoeveel tijd en materiaal er is besteed aan iets terwijl je er zelf niet bij bent. Maar dit bedrijf geeft mij een heel goed gevoel. Inmiddels heeft mijn auto 4 beurten en 1 apk beurt gehad, uitgevoerd door deze garage. Na die tijd nooit problemen gehad, en ik rijd 45.000 km per jaar, dus als van Dompzelaar iets niet goed zou doen dan was dit vanzelf aan het licht gekomen. Eenvoudige, kundige mensen, geen bla bla en dat vind ik belangrijk. Gewoon doen wat je vraagt en dat goed doen, dat gaat ze prima af. En absoluut niet duur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig ervaren. Goede service.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring; persoonlijke aandacht, begrip en flexibiliteit staan hoog in het vaandel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct, snel en

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, behulpzaam, auto\'s staan er keurig verzorgd bij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 jaar geleden een auto gekocht, op aanraden van een buurman. Niks teveel gezegd, een fijne deal gemaakt, met nette inruilprijs. Daarna alle beurten en reparaties (occasions hebben gewoon wel eens iets) altijd volgens afspraak opgelost en afgehandeld. Over een leenauto doen ze nooit moeilijk, dus ik heb altijd vervoer gehad. Zelfs de auto een keer bij mijn thuis omgewisseld, op eigen initiatief: kan geen leasewagen tegenop deze service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Relaxed open eerlijk en duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief! Ze proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen. Ongedwongen sfeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben hier een occassion Citoen Berlingo gekocht.\r\nWe zijn zeer tevreden over de aankoop, de service en de after sales. De eigenaar is vriendelijk en zeer behulpzaam. \r\nWe blijven met onze auto ook aan voor het jaarlijks onderhoudt. Top garage!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke eigenaar met aandacht voor de klant. Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste auto. Volgens afspraak de auto netjes nagelopen en afgeleverd. Komt zijn afspraken na en is pas tevreden als de klant tevreden is. Kortom een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd klaar.....Ook zonder afspraak. Service met een grote S!....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf je wordt goed geholpen. als ze iets niet w eten , dan zoeken ze het antwoord op

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Winterbanden wissel en borgen kentekens
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service en vriendelijke mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief en betrokken.

De Limiet 7

4131NR Vianen ut