perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een geweldig bedrijf staat altyd voor je klaar en zit je ergens mee dan kun je bellen .Als het kan komen ze ook thuis voor de deur kijken wat er aan scheeld!!Ik zit al 6 jaar bij deze Garage en ben zeer tevreden. Ze zijn ook zeer Vriendelijk en ontvangen je met een heerlijk kopje Koffie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Had problemen met motor van Seat Altea XL en dit is op een unieke wijze door dit topbedrijf opgelost. Over alles wordt helder en duidelijk gecommuniceerd zodat je steeds op de hoogte bent van de vorderingen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service konden snel terecht! Alleen de prijs was belachelijk duur. Zelfs nog duurder als de originele dealer. Kwaliteit is dus super alleen de prijs is heel erg duur. remblokken en schrijven alleen voor. €618,98 incl btw. Dezelfde bon van de citroendealer voor remblokken en schrijven achter was 379€ incl btw. Door dit verschil kom ik er niet meer

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het verleden heb ik bij dit bedrijf al een aantal keren een occassion aangeschaft, sommige met en sommige zonder garantie. Daarmee heb ik stuk voor stuk toch een hele tijd met plezier gereden. Helaas is mijn laatste aankoop toch niet zo gunstig uitgepakt. Dit exemplaar viel qua aanschafprijs buiten de Bovag-garantie, maar vanwege de relatief lage kilometerstand van zo\'n 65000 ten opzichte van het bouwjaar 2006 leek €3900 een redelijke prijs. In nog geen half jaar tijd doemden er allerlei gebreken op, waarvan de totaal geschatte herstelkosten boven de €3000 uitstegen, zo luidde de diagnose van de merkdealer. Advies: niet repareren gezien de huidige verkoopwaarde van de auto. Ofwel mijn auto bleek plotseling total loss te zijn. Daar word je toch niet echt heel vrolijk van. Zo\'n wrak moet je niet zonder garantie willen verkopen, naar mijn bescheiden mening. Als de Bovag de handen er niet aan wil branden, dan moet je als autohandelaar zulk soort auto\'s ook niet zomaar in de verkoop doen. Laat ze dan op z\'n minst zelf een gedegen keuring ondergaan, dan weet je als verkoper in ieder geval wat je de klant aanbiedt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel prettig. heel aangenaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al geruime tijd klant bij ze en altijd vriendelijk geholpen, en top service mogen krijgen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net bedrijf goed geholpen\r\nMooie aankoop gedaan hoop dat ik er veel plezier van krijg

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 9 x een auto daar gekocht en altijd tevreden geweest anders koop ik er niet meer dan 1 x een auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk, behulpzaam en erg kundig!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles volgens afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kon snel terecht en werd netjes geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Betrouwbaar en kennis van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel vriendelijke

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon een perfecte garage\r\nGoede service \r\nVoel je als kind in huis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangst en prima hulp bij het bekijken van de auto\'s. Voelde mij op mijn gemak.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

De Limiet 7