Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Dit bedrijf is gebaseerd op leugens en laten klanten onder voorbedachte rade komen voor jan met de korte achternaam.\r\nWij hebben vandaag (17-12-2011) gebelt naar dit bedrijf over een renault clio.\r\nDe vraagprijs van de clio was echter 2500,=. Nadat ik mevrouw van de baas aan de lijn had heb ik gevraagd wat ze uiterst voor die auto willen hebben, nou zegt ze jij bent de koper dus doe maar een bod.\r\nHeb ik dus tegen die mevrouw gezegd ik bied u 2000,= en kom er direct aan vanuit groningen. De mevrouw zegt een momentje want ze moest het overleggen , na een klein minuutje kom ik uit de wacht en zegt ze ja hoor kom deze kant maar op voor 2000,= mag je hem halen.\r\nDus na 2,5 uur rijden komen we daar aan. Er komt een oud klein vriendelijk mannetje naar ons toe en het gesprek was zeer goed. We mochten de auto op de brug zetten enzenz. Totdat we het over de prijs gingen hebben. We zeggen zo 2000,= he volgens afspraak.......Nou mijn vrouw heeft een foutje gemaakt zegt die lieve oude man ik moet er 2250,= voor hebben.\r\nDus we waren zeer verbaasd dat die man dat zo bracht naar ons, dus we zeiden maar afspraak is afspraak maar hij bleef bij zijn standpunt dat hij 2250,= voor die auto wilde hebben.\r\nDus wij zijn hier voor jan... gekomen zeiden we 100,= aan benzine geld verspild en 2 man de gehele dag kwijt (vrij genomen van werk) ???zegt die man van als je de auto niet neemt geef ik je 100,= benzinegeld terug waarop ik zei dat ik eigenlijk wel op mijn streven mnoet staan want dit zijn geen afspraken ik laat me niet met 100,= afschepen wie gaat dan de uren betalen voor 2 man vrije dagen....?? Op dat moment flipte hij een beetje en zei je beledigd mij enzenz ik zeg tegen die lieve oude man (jaja lief) u beledigt ons!! hoe durft u (ja ik blijf beleeft) ons met hier te laten komen met de gedachte dat 2000,= wel ok was maar achteraf niet. en op dat moment zei hij eruit de auto is niet meer te koop.... Deze man heeft werkelijk geluk gehad dat hij niet 20 jaar jonger was want dan had ik hem echter geloof me door die hele garage heengeslagen met zijn **********praktijken.Dus onze ervaring met dit bedrijf is zeer slecht gegaan en ga er ook alles aan doen dat dit op alle fora`s te lezen is !!!!!Dus koop nooit en te never een auto bij dit bedrijf! En BOVAG ik denk dat hij jullie BOVAG garantie absoluut niet waard is!!!