perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en deskundig. Met \'n kopje koffie/thee wachten tot auto gekeurd is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, vriendelijke en bekwame medewerkers!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbaar en deskundig personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jarenlang al met vertrouwen naar dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Die zijn positief.\r\nKlantvriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd gastvrij voor je klaar , ze doen hun best om je weer zo snel mogelijk veilig de weg op te kunnen sturen. \r\nNemen de tijd voor persoonlijk contact met de klant .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag een kleine reparatie laten doen, zonder afspraak was ik meteen welkom en binnen 10 minuten kon ik weer op pad. Super Service

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vlug geholpen worden. Goede afwerking, en gastvrij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zagen via internet een mooie Skoda occasion bij autobedrijf van Doorn. De auto stond al wat langer te koop en vaak beloofd dat niet veel goeds maar na vertrouwenwekkend contact via email en telefoon werden mijn twijfels meteen weggenomen door de vriendelijke en eerlijke meneer Hans van Doorn. Geen gladde verkooppraatjes, zij doen zich niet mooier voor dan dat ze zijn. Enkele dagen later zijn wij vanaf Velp Gelderland afgereisd naar het mooie Veghel.\r\nDe betreffende occasion stond keurig gepresenteerd in de showroom, er was niets op aan te merken. Gewoon een hele nette eerlijke auto die voor een marktconforme prijs werd aangeboden. De inruil van onze huidige auto was geen probleem, er werd een hele nette prijs geboden en geen lage handelswaarde zoals je vaak bij grote dealerorganisaties ziet. Gewoon een keurig nette eerlijke inruilwaarde voor een goede eerlijke auto. Zo hoort het! Terwijl de auto gereed werd gemaakt voor een proefrit werd er netjes een lekkere bak koffie ingeschonken, kon onze dochter spelen in de kinderhoek en kreeg ze zelfs snoepjes aangeboden! De koop werd snel gesloten, de auto werd voor een hele schappelijke prijs voorzien van een kleine onderhoudsbeurt en APK-keuring. Hiervoor werd meteen tijd gemaakt in de planning zodat de auto enkele uren later al met ons mee naar huis mocht. Wij zijn erg blij met onze aankoop en hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden. Autobedrijf van Doorn is een echt familiebedrijf waar eerlijke auto’s worden verkocht en deskundige service hoog in het vaandel staat. Meneer Hans van Doorn is een gepensioneerde vakman die zich vanuit zijn passie nog dagelijks inzet voor het bedrijf. Jammer dat wij zo ver van deze dorpsgarage af wonen want dit soort garagebedrijven zie je helaas niet veel meer. Hier wordt je eerlijk en oprecht geholpen en niet opgelicht of afgezet zoals helaas bij veel bedrijven in de autosector wel het geval is. Ga zo door en hopelijk tot de volgende aanschaf!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super geholpen weer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en goed geholpen

Binnenveld 1

5462 GK Veghel