perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZEER . GOED !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, vakkundig en meedenkend!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben twee wagens welke we als particulier rijden en welke in onderhoud zijn bij garage Boer. Ze krijgen hier reguliere beurten, APK en verder eventuele bandenwissels van zomer naar winterbanden en vice versa.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijkheid en service staan hier hoog in het vaandel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch bedrijf! Nog nooit teleurgesteld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was onlangs met onze NISSAN 4x4 met een radio-code-reset probleem bij de deskundige electronica dokter.\r\nGemoedelijk werd het digitaal binnen 3 min. opgelost en de radio speelde weer.\r\nChapeau Harm-Jan, ga door zo.\r\nGroetjes, Jan
  • Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een vrij nieuwe klant bij Autobedrijf Boer, en mijn eerste ervaringen en indrukken waren meteen al erg positief. De service is uitzonderlijk goed;ik wordt altijd snel geholpen als dat nodig is,en kan tussendoor ook meteen terecht. Voorzover ik het kan beoordelen (als leek) is hun deskundigheid,en ook betrokkenheid erg goed! Ik vind ze erg netjes werken, en zeer vriendelijk. Dit laatste, mèt hun service, is wat ik nog wel het meest waardeer. Ik ben dus duidelijknog steeds uitermate tevreden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, snel en deskundig. Winterbanden ‘s morgens besteld ‘s middags al geplaatst!
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke fijn bedrijf. Denken goed met je mee!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantgericht en vergeleken met de merk dealers spot goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer plezierig. Deskundig, servicegericht\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en klantgericht. Zorgen altijd voor een spoedige afhandeling. Niks op aan te merken

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn reeds jaren klant van Autobedrijf Boer!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met Boer. Staan altijd voor je klaar, ieder moment van de dag. Eerlijk, betrouwbaar en klantgericht. Een zeldzaamheid tegenwoordig.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd een auto nodig i.v.m werk. Staan altijd direct voor je klaar! Vriendelijke medewerkers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zie beoordeling!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoud en service zijn uitstekend

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Moleneinde 28