Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. Leveren super service. Gewoon, heel tevreden.

Fijne mensen

Klant vriendellijke mensen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

koffie staat altijd klaar, vriendelijk en behulpzaam ook al is het druk

wat mijn ervaring is , is dat de heren monteur en dame op kantoor altijd bereid zijn je te helpen, ook al is het erg druk , er wordt gezocht naar een oplossing. moet je even wachten ...koffie wordt gezet. wat mij opvalt is dat er plezier is op de werkvloer . heb je een vraag over iets dan krijg je uitleg.... ga zo door met elkaar!!! Angelique

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

vriendelijk en prima service.

ka niet beter.

Heldere communicatie, goed werk

Fijne transparante communicatie, bellen voor overleg voor er dingen gebeuren die niet afgesproken waren. Auto rijdt weer als een zonnetje. Leenauto was top.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De service is altijd goed en de prijs.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Garage doet wat nodig is

Afspraken worden nagekomen, doen geen nutteloze/dure taken, helemaal zoals het hoort.

Heel fijn bedrijf. Vriendelijk. Snelle afwikkeling

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

prettig contact en komt afspraken na

beide auto`s voor een beurt geweest . En een keer dat er op korte termijn een reparatie gedaan moest worden , leen auto en de reparatie was snel klaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Een fantastisch eerlijk bedrijf met een geweldige service en expertise!!

Super blij ben ik met dit bedrijf.. snelle, vakkundige en vooral eerlijke service. Echt een topbedrijf.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima service, goed overleg

Ik vind het fantastisch dat er steeds zo goed wordt meegedacht. De medewerkers kunnen goed inschatten waar ik graag even over wordt ingelicht en af en toe weten ze me zelfs te verrassen met extra service (zoals het wassen van mijn auto na een grote beurt). Ik heb volledig vertrouwen in de integriteit en het vakmanschap van het personeel.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Staan altijd klaar voor en bereid te helpen

Auto weer gekeurd en helemaal nagekeken, kan weer vooruit

Gewoon een goede garage!

Een garagebedrijf waar meedenken, vriendelijkheid en vakmanschap bij elkaar komen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer deskundige en servicegerichte garage

Sinds een paar jaar klant bij Boer en ben zeer tevreden. Ze hebben verstand van zaken, kiezen niet automatisch voor de duurste oplossing maar denken mee voor evt. alternatieve en goedkopere mogelijkheden. Dus al met al een hele fijne en betrouwbare garage.

Klantgericht bedrijf

Vertrouwen in dit bedrijf

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Een persoonlijk en deskundig autobedrijf!

Persoonlijke behandeling, waarin wordt meegedacht. Deskundig advies, afspraken worden nagekomen, makkelijk en snel contact.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Geweldig goede servicegerichte garage

Altijd vriendelijk en ze denken met je mee. Goede oplossingen en je auto wordt vakkundig gerepareerd.

prima ervaring.

Vlotte service goed geholpen.

alleen maar positief

al meer dan 40 jaar klant!

Prima service en klantvriendelijk

Ze staan klaar voor de klant. Wanneer er bijzonderheden zijn nemen ze contact op en proberen samen met de klant tot een goede oplossing te komen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ben tevreden over de service en de uitvoering van de werkzaamheden

Werd adequaat geholpen bij het tot stand brengen van de afspraak, het beschikbaar stellen van de ruilauto, het uitvoeren vaan de gemaakte afspraken / werkzaamheden, het contact zoeken over noodzakelijke extra werkzaamheden (Advies bij nieuwe banden) het desinfecteren van de auto i.v.m. het voorkomen van eventuele corona-infecties. Dit laatste punt vond ik bijzonder klantvriendelijk.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

In overleg eigenlijk alles altijd mogelijk

Al jaren tevreden klant bij garage Boer. Persoonlijk en altijd correct. Prijzen zijn vergeleken bij merkdealers veelal voordeliger en de uitgevoerde werkzaamheden zeker niet minder van kwaliteit.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service met veel vriendelijkheid

Al jaren tevreden klant bij Aotovakmeester Boer!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn en vakkundig bedrijf!

Goed bedrijf waar wij graag komen voor onderhoud van onze auto.

goed bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto