Betrouwbaar, vakkundig en klantgericht

Goede communicatie prima kwaliteit en hoge servicegraad

Fantastisch!!!

Geweldig vriendelijke en kundige monteurs. Gastvrije en hulpvaardige receptie. Een vertrouwd adres waar je graag terugkomt.

Top service

Vriendelijk personeel. Zee bereidwillig

Top garage.

Goede service. Voor hele kleine dingen, die ze snel kunnen oplossen, wordt je direct geholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Super snelle en goede service

Super service

Meedenkend, deskundig, klantvriendelijk.

Na verschillende negatieve ervaringen in "autoland" is het contact met deze garage een verademing. Hier een klantvriendelijke en meedenkende houding met een eerlijk verhaal. Jammer dat ik voor onderhoud te ver weg woon: 120 km.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Uitmuntend

Als klant voel ik me altijd koning; telefoon, mail en app berichten worden prompt beantwoord en ik word altijd zeer adequaat geholpen. De app desgewenst met foto(s) mogelijkheden dragen bij aan een duidelijke communicatie .

zeer klantvriendelijk en adequaat

zeer klantvriendelijk en adequaat

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

kwaliteit, service en betrokkenheid naar de klant toe is uitstekend.

Vooral de klik die met de medewerkers is, het is ons kent ons. Het advies en kwaliteit van de geleverde werkzaamheden is top. De service die wordt geleverd om tot een oplossing te komen , is geweldig. Ik zeg ga zo door en probeer dit vast te houden.

Prima garage

Wordt goed geholpen, denken met je mee, betrouwbaar en eerlijk en als er iets niet goed gaat dan wordt het opgelost. You get what you see.

zakelijk en professioneel

zakelijk en professioneel. zeker klantvriendelijk gewoon doorgaan met vriendelijke groet, Lucas Hoogstraten

Top garage!

Ga al ruim 20 jaar hierheen voor onderhoud en aankopen auto's. Altijd super geholpen.

• Reden bezoek N.v.t.

Perfect werk, voor een goeie prijs!

Ze werken goed, snel en komen altijd hun afspraken na.

Top bedrijf

Vriendelijk personeel oplossen gericht Snelle service Kundig personeel Zeker een aanrader

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 Sterren zeggen genoeg. Deskundigheid, altijd overleg wat te doen, vertrouwd vriendelijk

Deskundigheid, vertrouwd, vriendelijk en altijd alle noodzakelijke informatie en overleg over de evt.reparaties.

Geweldige service!

Ik vind het geweldig dat we ons, zonder afspraak, bij garage Boer meldden met een lekke en versleten band en dat ze dezelfde middag nieuwe banden hebben besteld en geplaatst. Daar word ik heel blij van!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Snelle en prima service.

Bij een bandenwissel is het duidelijk welke band een linker of rechterband is (rotation). Maar niet of het een voorband of achterband is/was. Aan het slijtageprofiel is dat niet altijd duidelijk te zien. Aanbeveling: Markeren van voor- en achterband met een krijtje.

• Reden bezoek Andere reden

Altijd goed

Fijne, kundige mensen. Echt een goed bedrijf.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Uitstekende ervaring. Snel geholpen door prettige en zeer vakkundige mensen.

Snel geholpen door prettige en vakkundige mensen.

Zeer klantvriendelijk

Kundig bedrijf met goede aanpak qua uren voor werknemers waardoor ik vlot geholpen kon worden. Heel blij met deze service.

Fantastisch bedrijf

Geen gezeur service. Eerlijk. Aardige mensen

netjes en correct

natuurlijk kosten onderhoud en reparaties geld maar ze doen hun best om dit binnen de perken te houden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, snel Aan de beurt

Afspraak is afspraak

Al jaren klant als het niet goed is blijf je niet.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Behulpzaam en meedenkend met hun klanten.

Bij mijn APK bleek er een zeer forse uitgave te moeten komen aan nonderhoud en hebben we in overleg gekeken naar een andere auto welke als trek auto beter zou passen bij de.caravan. Garage Boer heeft me heel veel geholpen.met hun raad en ervaring met auto's bij het zoeken en vinden van een andere auto zelfs ook bij andere bedrijven. Dit vond ik zo geweldig zo'n belangenloze inzet voor hun klanten. Super bedrijf.!!

Moleneinde 28

7981 AK Diever