na jaren lange samenwerking kunnen we elkaar
Henny is zeer ruim meedenkend over de situatie, zodat uiteindelijk de scootmobiel in de Caddy past. Hele fijne man. Maakt ook echt tijd voor je. We zijn dan ook heel tevreden.
Terwijl het bedrijf een klantenstop heeft hebben ze toch tijd vrij gemaakt voor mijn auto. Erg vriendelijk personeel.
I was looking for a mini-campervan, such as a VW Caddy Maxi, and found one with Autovakmeester van de Laar. Henny was very attentive: he went out of his way to make sure I got exactly what I wanted, and that I was happy with it, which I am.
Heel goede service.
informatief, ruim tijd voor overleg,
Eerlijk en zeer vakkundig
Ben .zéér tevreden met deze garage
Wederom super geholpen tijden mijn APK en het vervangen van mijn distributieriem
vriendelijk
Klantvriendelijk netjes en zeer behulpzaam
Goed geholpen door Willy en Hennie
prima ervaring, vriendelijk en zeer deskundig
Staan altijd voor je klaar
Alles prima, goed personeel en men denkt goed met jou mee.. Alles goed uitgevoerd.
Niets dan lof over zowel afspraak, uitleg en nette afhandeling van APK met grote beurt van VW T6
Onderhoud weer perfect uitgevoerd volgens afspraak en de auto loopt weer als nieuw !
Auto gebracht voor APK en kleine beurt. Ik kon de auto weer snel ophalen.
Altijd snel geholpen voor een eerlijke prijs
Professioneel en eerlijk advies. Keurige aflevering van de auto met voldoende uitleg.
Altijd goed
Zeer professionele klantenservice van A tot Z. Ik kom zeker terug in de toekomst.